Pähkinäiset hasselbackan perunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pähkinäiset hasselbackan perunat

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kg
Perunoita
25 g
Voita
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Korppujauhoja
1 rkl
Hasselpähkinäjauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuori perunat. Nosta perunat puukauhaan ja leikkaa niihin viiltoja niin, että viipaleet jäävät alaosastaan kiinni. Aseta perunat tiiviisti leikkauspinnat ylöspäin voideltuun uunivuokaan. Sivele perunat sulatetulla rasvalla ja ripottele pinnalle suolaa ja korppujauhoja. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Voitele perunoita kypsentämisen aikana rasvalla. Ripottele pinnalle hasselpähkinäjauhetta ja jatka kypsennystä vielä noin 10 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.