Pähkinäkuorrutettu seiti ja Välimeren muusi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pähkinäkuorrutettu seiti ja Välimeren muusi

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(4 x 100 g) seitiä annospaloina
3 rkl
Hasselpähkinöitä
3 rkl
Manteleita
3 rkl
Seesaminsiemeniä
1 tl
Jauhettua juustokuminaa
Suolaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Kananmuna

PAISTAMISEEN

Voita

VÄLIMEREN MUUSI

800 g
Jauhoisia perunoita
1 dl
Keitinlientä
3 rkl
Aurinkokuivatun tomaatin paloja
2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
Suolaa

Näin teet

1

Anna seitipalojen sulaa ja valuta ne. Valmista muusi. Keitä kuoritut perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta, säästä osa keitinliemestä. Survo perunat sähkövatkaimella. Lisää joukkoon keitinliemi, aurinkokuivattujen tomaattien palat, ruohosipuli ja suola. Vatkaa tasaiseksi. Hienonna pähkinät, mantelit ja siemenet mausteiden kanssa. Kääntele seitipalat jauhoissa, sen jälkeen vatkatussa kananmunassa ja lopuksi pähkinä-mausteseoksessa. Paista seitipalat keskilämmöllä öljyssä pannulla noin 4 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile muusin kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g108 g
Proteiinia18 g73 g
Rasvaa14 g56 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj1356 5425
Energiaa kcal324 1295

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Jauhettua juustokuminaa

  • Suolaa

  • 1 dl Vehnäjauhoja

  • Voita

  • 1 dl Keitinlientä

  • 3 rkl Aurinkokuivatun tomaatin paloja

  • Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g108 g
Proteiinia18 g73 g
Rasvaa14 g56 g
Kuituja5 g19 g
Energiaa kj1356 5425
Energiaa kcal324 1295

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Jauhettua juustokuminaa

  • Suolaa

  • 1 dl Vehnäjauhoja

  • Voita

  • 1 dl Keitinlientä

  • 3 rkl Aurinkokuivatun tomaatin paloja

  • Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.