Pähkinäkuorrutettu seiti ja Välimeren muusi
Ainekset
PAISTAMISEEN
VÄLIMEREN MUUSI
Näin teet
Anna seitipalojen sulaa ja valuta ne. Valmista muusi. Keitä kuoritut perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta, säästä osa keitinliemestä. Survo perunat sähkövatkaimella. Lisää joukkoon keitinliemi, aurinkokuivattujen tomaattien palat, ruohosipuli ja suola. Vatkaa tasaiseksi. Hienonna pähkinät, mantelit ja siemenet mausteiden kanssa. Kääntele seitipalat jauhoissa, sen jälkeen vatkatussa kananmunassa ja lopuksi pähkinä-mausteseoksessa. Paista seitipalat keskilämmöllä öljyssä pannulla noin 4 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile muusin kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 27 g | 108 g |
Proteiinia | 18 g | 73 g |
Rasvaa | 14 g | 56 g |
Kuituja | 5 g | 19 g |
Energiaa kj | 1356 | 5425 |
Energiaa kcal | 324 | 1295 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Jauhettua juustokuminaa
Suolaa
1 dl Vehnäjauhoja
Voita
1 dl Keitinlientä
3 rkl Aurinkokuivatun tomaatin paloja
Suolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 27 g | 108 g |
Proteiinia | 18 g | 73 g |
Rasvaa | 14 g | 56 g |
Kuituja | 5 g | 19 g |
Energiaa kj | 1356 | 5425 |
Energiaa kcal | 324 | 1295 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Jauhettua juustokuminaa
Suolaa
1 dl Vehnäjauhoja
Voita
1 dl Keitinlientä
3 rkl Aurinkokuivatun tomaatin paloja
Suolaa