Paistettu ankanrinta, endiivi-päärynäsalaatti ja punaviinikastike
Paistettu ankanrinta, endiivi-päärynäsalaatti ja punaviinikastike
Yhteistyössä

Paistettu ankanrinta, endiivi-päärynäsalaatti ja punaviinikastike

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplankanrintoja
2 kplendiiviä
4 kplpäärynää
1 kplappelsiini
1 dloliiviöljyä
1 dlhunajaa
1 dlpunaviinikastiketta
ruohosipulia
lehtipersiljaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa päärynät neljään osaan ja poista kodat. Grillaa pintaan kaunis väri ja kypsytä 5 minuuttia 200 asteissa uunissa.

  2. 2

    Leikkaa endiivi puoliksi. Leikkaa uloimmat lehdet siivuksi. Laita keskiosat vuokaan. Mausta tilkalla hunajaa ja oliiviöljyä. Kypsennä 200 asteissa uunissa 6 minuuttia.

  3. 3

    Raasta appelsiinista kuori ja purista mehu. Sekoita hunajan ja oliiviöljyn kanssa.  Pöyräytä päärynät ja endiivit kastikkeessa.

  4. 4

    Mausta ankanrinta suolalla ja paista nahkaan kaunis väri. Kypsytä loppuun uunissa. 175 astetta noin 10-12 minuuttia niin, että sisälämpö nousee 52 asteeseen.

  5. 5

    Tarjoile annos punaviinikastikkeen ja tuoreyrttien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 13.10.2025

Samankaltaisia reseptejä