Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistettu ankanrinta, endiivi-päärynäsalaatti ja punaviinikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
ankanrintoja
2 kpl
Endiiviä
4 kpl
päärynää
1 kpl
appelsiini
1 dl
oliiviöljyä
1 dl
hunajaa
1 dl
punaviinikastiketta
Ruohosipulia
Lehtipersiljaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa päärynät neljään osaan ja poista kodat. Grillaa pintaan kaunis väri ja kypsytä 5 minuuttia 200 asteissa uunissa.

2

Leikkaa endiivi puoliksi. Leikkaa uloimmat lehdet siivuksi. Laita keskiosat vuokaan. Mausta tilkalla hunajaa ja oliiviöljyä. Kypsennä 200 asteissa uunissa 6 minuuttia.

3

Raasta appelsiinista kuori ja purista mehu. Sekoita hunajan ja oliiviöljyn kanssa.  Pöyräytä päärynät ja endiivit kastikkeessa.

4

Mausta ankanrinta suolalla ja paista nahkaan kaunis väri. Kypsytä loppuun uunissa. 175 astetta noin 10-12 minuuttia niin, että sisälämpö nousee 52 asteeseen.

5

Tarjoile annos punaviinikastikkeen ja tuoreyrttien kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.2.2020
|
Muokattu: 7.10.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.