Paistetut hedelmäpannarit
Paistetut hedelmäpannarit
Yhteistyössä

Paistetut hedelmäpannarit

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Paistetut hedelmäpannarit ovat herkullinen lisä viikonlopun brunssipöytään. Ananas ja sesongin herkku appelsiini tuovat pannareihin raikkaan lisän. S-market Wiklund Herkun palvelutiskin myyjä Mauno Darwish lisää pannareiden päälle myös passionhedelmää, jonka siemenet tuovat annokseen rakennetta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
tuore ananas kuutioituna
kananmuna
50 gmascarpone-juustoa
4 dlmaitoa
1 dlvehnäjauhoa
appelsiini
50 gvoita paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Kuori ananas ja paloittele hedelmäliha pienenpieniksi paloiksi, laita kulhoon.

    MääräAinesosa
    tuore ananas kuutioituna
  2. 2

    Vatkaa munat mascarponen kera, lisää joukkoon maito ja vehnäjauho.

    MääräAinesosa
    kananmuna
    50 gmascarpone-juustoa
    4 dlmaitoa
    1 dlvehnäjauhoa
  3. 3

    Leikkaa appelsiinista n. 2 cm molemmista päistä ja kuori ne terävällä veitsellä niin, että saat kuoresta pois kaiken valkoisen. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkojen väleistä.

    MääräAinesosa
    appelsiini
  4. 4

    Laita kuuman pannun pohjalle nokare voita ja sen jälkeen osa ananaspaloista ja appelsiinilohkoista. Lisää taikina ja anna paistua rauhassa. Käännä varovasti, jotta hedelmäpalat pysyvät kiinni letussa. Ohjeesta tulee neljä lettua.

    MääräAinesosa
    50 gvoita paistamiseen
  5. 5

    Laita paistetut hedelmäpannarit päällekkäin ja koristele tomusokerilla.

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Tuore ananas kuutioituna, Kananmuna, appelsiini.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Kuvat:
TOK
13.11.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025