Paistetut hedelmäpannarit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paistetut hedelmäpannarit

Paistetut hedelmäpannarit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Paistetut hedelmäpannarit ovat herkullinen lisä viikonlopun brunssipöytään. Ananas ja sesongin herkku appelsiini tuovat pannareihin raikkaan lisän. S-market Wiklund Herkun palvelutiskin myyjä Mauno Darwish lisää pannareiden päälle myös passionhedelmää, jonka siemenet tuovat annokseen rakennetta.

Ainekset

Tuore ananas kuutioituna
Kananmuna
50 g
mascarpone-juustoa
4 dl
maitoa
1 dl
vehnäjauhoa
appelsiini
50 g
voita paistamiseen

Valmistus

1

Kuori ananas ja paloittele hedelmäliha pienenpieniksi paloiksi, laita kulhoon.

Tuore ananas kuutioituna
2

Vatkaa munat mascarponen kera, lisää joukkoon maito ja vehnäjauho.

Kananmuna
50 g
mascarpone-juustoa
4 dl
maitoa
1 dl
vehnäjauhoa
3

Leikkaa appelsiinista n. 2 cm molemmista päistä ja kuori ne terävällä veitsellä niin, että saat kuoresta pois kaiken valkoisen. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkojen väleistä.

appelsiini
4

Laita kuuman pannun pohjalle nokare voita ja sen jälkeen osa ananaspaloista ja appelsiinilohkoista. Lisää taikina ja anna paistua rauhassa. Käännä varovasti, jotta hedelmäpalat pysyvät kiinni letussa. Ohjeesta tulee neljä lettua.

50 g
voita paistamiseen
5

Laita paistetut hedelmäpannarit päällekkäin ja koristele tomusokerilla.

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 19.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

952

227

17,0 g

10,8 g

13,3 g

5,0 g

0,8 g

5,5 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tuore ananas kuutioituna,

Kananmuna,

appelsiini.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli