Paistetut hedelmäpannarit
Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Kuori ananas ja paloittele hedelmäliha pienenpieniksi paloiksi, laita kulhoon.
Vatkaa munat mascarponen kera, lisää joukkoon maito ja vehnäjauho.
Leikkaa appelsiinista n. 2 cm molemmista päistä ja kuori ne terävällä veitsellä niin, että saat kuoresta pois kaiken valkoisen. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkojen väleistä.
Laita kuuman pannun pohjalle nokare voita ja sen jälkeen osa ananaspaloista ja appelsiinilohkoista. Lisää taikina ja anna paistua rauhassa. Käännä varovasti, jotta hedelmäpalat pysyvät kiinni letussa. Ohjeesta tulee neljä lettua.
Laita paistetut hedelmäpannarit päällekkäin ja koristele tomusokerilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
227
952
17,0 g
10,8 g
13,3 g
5,0 g
0,8 g
5,5 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tuore ananas kuutioituna,
Kananmuna,
appelsiini.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli