Yhteistyössä: Kulman Keittiö

15 min

Nappaa talteen!
Paistetut hedelmäpannarit ovat herkullinen lisä viikonlopun brunssipöytään. Ananas ja sesongin herkku appelsiini tuovat pannareihin raikkaan lisän. S-market Wiklund Herkun palvelutiskin myyjä Mauno Darwish lisää pannareiden päälle myös passionhedelmää, jonka siemenet tuovat annokseen rakennetta.
| tuore ananas kuutioituna | |
| kananmuna | |
| 50 g | mascarpone-juustoa |
| 4 dl | maitoa |
| 1 dl | vehnäjauhoa |
| appelsiini | |
| 50 g | voita paistamiseen |
Kuori ananas ja paloittele hedelmäliha pienenpieniksi paloiksi, laita kulhoon.
Vatkaa munat mascarponen kera, lisää joukkoon maito ja vehnäjauho.
Leikkaa appelsiinista n. 2 cm molemmista päistä ja kuori ne terävällä veitsellä niin, että saat kuoresta pois kaiken valkoisen. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkojen väleistä.
Laita kuuman pannun pohjalle nokare voita ja sen jälkeen osa ananaspaloista ja appelsiinilohkoista. Lisää taikina ja anna paistua rauhassa. Käännä varovasti, jotta hedelmäpalat pysyvät kiinni letussa. Ohjeesta tulee neljä lettua.
Laita paistetut hedelmäpannarit päällekkäin ja koristele tomusokerilla.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Paistetut hedelmäpannarit ovat herkullinen lisä viikonlopun brunssipöytään. Ananas ja sesongin herkku appelsiini tuovat pannareihin raikkaan lisän. S-market Wiklund Herkun palvelutiskin myyjä Mauno Darwish lisää pannareiden päälle myös passionhedelmää, jonka siemenet tuovat annokseen rakennetta.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| tuore ananas kuutioituna | |
| kananmuna | |
| 50 g | mascarpone-juustoa |
| 4 dl | maitoa |
| 1 dl | vehnäjauhoa |
| appelsiini | |
| 50 g | voita paistamiseen |
Kuori ananas ja paloittele hedelmäliha pienenpieniksi paloiksi, laita kulhoon.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| tuore ananas kuutioituna |
Vatkaa munat mascarponen kera, lisää joukkoon maito ja vehnäjauho.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| kananmuna | |
| 50 g | mascarpone-juustoa |
| 4 dl | maitoa |
| 1 dl | vehnäjauhoa |
Leikkaa appelsiinista n. 2 cm molemmista päistä ja kuori ne terävällä veitsellä niin, että saat kuoresta pois kaiken valkoisen. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkojen väleistä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| appelsiini |
Laita kuuman pannun pohjalle nokare voita ja sen jälkeen osa ananaspaloista ja appelsiinilohkoista. Lisää taikina ja anna paistua rauhassa. Käännä varovasti, jotta hedelmäpalat pysyvät kiinni letussa. Ohjeesta tulee neljä lettua.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 50 g | voita paistamiseen |
Laita paistetut hedelmäpannarit päällekkäin ja koristele tomusokerilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
227
Energiaa kcal
952
Energiaa kj
17,0 g
Rasvaa
10,8 g
Tyydyttynyttä rasvaa
13,3 g
Hiilihydraatteja
5,0 g
Sokereita
0,8 g
Kuituja
5,5 g
Proteiinia
0,3 g
Suolaa
227
Energiaa kcal
952
Energiaa kj
17,0 g
Rasvaa
10,8 g
Tyydyttynyttä rasvaa
13,3 g
Hiilihydraatteja
5,0 g
Sokereita
0,8 g
Kuituja
5,5 g
Proteiinia
0,3 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Tuore ananas kuutioituna, Kananmuna, appelsiini.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli