Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistetut kampasimpukat, hernevoi ja broccoliini

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

16 kpl
kampasimpukoita
200 g
pakasteherneitä
250 g
voita
1 l
kasvislientä
200 g
broccolinia
Suolaa
Ruohosipulia ja tilliä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä herneitä hetki kasvisliemessä. Aja sileäksi sauvasekoittimella. Mausta 50 g:lla voita ja suolalla. Keitä broccolinit.

2

Lämmitä 200g voita koko ajan sekoittaen niin, että pohjalle alkaa muodostua ruskeaa väriä. Siirrä kylmään astiaan (metalli) hetkeksi.

3

Mausta kampasimpukat suolalla. Paista ruskistetussa voissa noin 1 minuutin per puoli.

4

Kokoa annos lautaselle ja viimeistele annos tuoreyrteillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.2.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.