Paistetut ruusukaalit
Paistetut ruusukaalit
Yhteistyössä

Paistetut ruusukaalit

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

4 hengelle 15 min

2 kplvalkosipulinkynttä
600 gruusukaaleja
3/4 dlrypsiöljyä
2 rklpaahdettuja saksanpähkinöitä rouhittuna
3 rklkuivattuja karpaloita hienonnettuna
n. 1 rkl vaahterasiirappia tai juoksevaa hunajaa
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi valkosipulit. Puolita pienet ja lohko neljään osaan isot ruusukaalit.

  2. 2

    Kuumenna öljy. Lisää joukkoon valkosipulit. Paista muutama minuuttia koko ajan käännellen. Lisää kaalit ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää vaahterasiirappi ja paista sekoitellen hetki. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

  3. 3

    Viimeistele saksanpähkinöillä ja karpaloilla. Jos olet yrttien ystävä, niin lisää joukkoon lehtipersiljaa tai timjamia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä