Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistetut ruusukaalit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 hengelle 15 min

2 kpl
valkosipulinkynttä
600 g
ruusukaaleja
3/4 dl
rypsiöljyä
2 rkl
paahdettuja saksanpähkinöitä rouhittuna
3 rkl
kuivattuja karpaloita hienonnettuna
n. 1 rkl vaahterasiirappia tai juoksevaa hunajaa
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi valkosipulit. Puolita pienet ja lohko neljään osaan isot ruusukaalit.

2

Kuumenna öljy. Lisää joukkoon valkosipulit. Paista muutama minuuttia koko ajan käännellen. Lisää kaalit ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää vaahterasiirappi ja paista sekoitellen hetki. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

3

Viimeistele saksanpähkinöillä ja karpaloilla. Jos olet yrttien ystävä, niin lisää joukkoon lehtipersiljaa tai timjamia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.