Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 hengelle 15 min | |
|---|---|
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 600 g | ruusukaaleja |
| 3/4 dl | rypsiöljyä |
| 2 rkl | paahdettuja saksanpähkinöitä rouhittuna |
| 3 rkl | kuivattuja karpaloita hienonnettuna |
| n. 1 rkl vaahterasiirappia tai juoksevaa hunajaa | |
| sormisuolaa, mustapippuria myllystä | |
Kuori ja viipaloi valkosipulit. Puolita pienet ja lohko neljään osaan isot ruusukaalit.
Kuumenna öljy. Lisää joukkoon valkosipulit. Paista muutama minuuttia koko ajan käännellen. Lisää kaalit ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää vaahterasiirappi ja paista sekoitellen hetki. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Viimeistele saksanpähkinöillä ja karpaloilla. Jos olet yrttien ystävä, niin lisää joukkoon lehtipersiljaa tai timjamia.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
4 hengelle 15 min | |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 600 g | ruusukaaleja |
| 3/4 dl | rypsiöljyä |
| 2 rkl | paahdettuja saksanpähkinöitä rouhittuna |
| 3 rkl | kuivattuja karpaloita hienonnettuna |
| n. 1 rkl vaahterasiirappia tai juoksevaa hunajaa | |
| sormisuolaa, mustapippuria myllystä | |
Kuori ja viipaloi valkosipulit. Puolita pienet ja lohko neljään osaan isot ruusukaalit.
Kuumenna öljy. Lisää joukkoon valkosipulit. Paista muutama minuuttia koko ajan käännellen. Lisää kaalit ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää vaahterasiirappi ja paista sekoitellen hetki. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Viimeistele saksanpähkinöillä ja karpaloilla. Jos olet yrttien ystävä, niin lisää joukkoon lehtipersiljaa tai timjamia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.