Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pakasterapujen makuliemi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pakasterapujen makuliemi antaa lisää makua pakasteravuille. Makuliemeen ei saa laittaa liikaa suolaa, jotta suolaisuus ei kasva liian suureksi. Jäähdytä pakasterapujen makuliemi hyvin ennen rapujen lisäämistä liemeen, jotta et kypsennä rapuja lisää.

Ainekset

1 l
vettä
1/3 l
tummaa olutta
1/2 dl
karkeaa merisuolaa
1/2 dl
ruokokidesokeria
2 kpl
tähtianista
1 rkl
kuminaa
1 rkl
sinapinsiemeniä
50 g
fenkolia lohkoina
puntti tuoretta tilliä

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Mittaa liemen ainekset tilavaan kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Anna liemen jäähtyä hyvin.

1 l
vettä
1/3 l
tummaa olutta
1 rkl
kuminaa
1/2 dl
karkeaa merisuolaa
1/2 dl
ruokokidesokeria
1 rkl
sinapinsiemeniä
50 g
fenkolia lohkoina
2 kpl
tähtianista
2

Laita sulatetut ravut puhtaaseen, isoon astiaan ja lisää liemi rapujen päälle. Lisää tillinoksat liemeen. Anna rapujen maustua jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mieluummin yön yli.

puntti tuoretta tilliä

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 17.11.2018
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.