Pakasterapujen makuliemi
Pakasterapujen makuliemi
Yhteistyössä

Pakasterapujen makuliemi

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Pakasterapujen makuliemi antaa lisää makua pakasteravuille. Makuliemeen ei saa laittaa liikaa suolaa, jotta suolaisuus ei kasva liian suureksi. Jäähdytä pakasterapujen makuliemi hyvin ennen rapujen lisäämistä liemeen, jotta et kypsennä rapuja lisää.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 lvettä
1/3 ltummaa olutta
1/2 dlkarkeaa merisuolaa
1/2 dlruokokidesokeria
2 kpltähtianista
1 rklkuminaa
1 rklsinapinsiemeniä
50 gfenkolia lohkoina
puntti tuoretta tilliä

Valmistus

  1. 1

    Mittaa liemen ainekset tilavaan kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Anna liemen jäähtyä hyvin.

    MääräAinesosa
    1 lvettä
    1/3 ltummaa olutta
    1 rklkuminaa
    1/2 dlkarkeaa merisuolaa
    1/2 dlruokokidesokeria
    1 rklsinapinsiemeniä
    50 gfenkolia lohkoina
    2 kpltähtianista
  2. 2

    Laita sulatetut ravut puhtaaseen, isoon astiaan ja lisää liemi rapujen päälle. Lisää tillinoksat liemeen. Anna rapujen maustua jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mieluummin yön yli.

    MääräAinesosa
    puntti tuoretta tilliä

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
TOK
17.11.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025