Pan con tomate eli tomaattiset grillileivät | Leivät | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Herkulliset grillileivät tomaatilla ja valkosipulilla.

Pan con tomate eli tomaattiset grillileivät

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkulliset grillileivät tomaatilla ja valkosipulilla. Päälle sormisuolaa ja mustapippuria, Nam!

Ainekset

4 kpl
reilua viipaletta maalaisleipää
1 rkl
oliiviöljyä
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
kypsää, isoa tomaattia
sormisuolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä

Valmistus

1

Valuta leipäviipaleille hieman öljyä. Grillaa leivät rapeiksi.

4 kpl
reilua viipaletta maalaisleipää
1 rkl
oliiviöljyä
2

Hiero niihin valkosipulia ja tomaattia. Voit halutessasi kuutioida loput tomaateista ja painella ne leiville. Viimeistele sormisuolalla ja pippurilla.

2 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
kypsää, isoa tomaattia
sormisuolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvausjärjestelyt:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 15.5.2018
Muokattu: 18.6.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

370

88

4,0 g

0,8 g

10,3 g

1,5 g

1,0 g

2,0 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 kpl valkosipulinkynttä,

sormisuolaa,

muutama kierros mustapippuria myllystä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli