Pappilan kevyempi hätävara

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 - 5 dlpakastevadelmia tai -puolukoita
1 kplraejuustoa
1 kplkevytvispikermaa
5 rklsokeria
2 tlvaniljasokeria
6 - 7 kplmurennettua piparkakkua

Valmistus

  1. 1

    Valuta raejuustoa hetki. Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Murenna piparkakut karkeaksi. Lusikoi jälkiruokamaljaan kerroksittain raejuustoa, marjoja, kermavaahtoa ja piparimuruja. Tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä