Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pappilan kevyempi hätävara

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 - 5 dl
Pakastevadelmia tai -puolukoita
1 kpl
Raejuustoa
1 kpl
Kevytvispikermaa
5 rkl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
6 - 7 kpl
Murennettua piparkakkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta raejuustoa hetki. Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Murenna piparkakut karkeaksi. Lusikoi jälkiruokamaljaan kerroksittain raejuustoa, marjoja, kermavaahtoa ja piparimuruja. Tarjoa heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.