Paprikakeitto
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Pese ja paloittele paprikat. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia noin 10 minuuttia. Lisää tomaattimurska ja vesi. Kuutioi suolakurkku ja lisää kattilaan. Keitä noin 5 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää joukkoon tuorejuusto ja mausteet. Kuumenna, mutta älä enää keitä.
Lisää aiheesta
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
|Muokattu: 1.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.