Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprikakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Oranssi paprika
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Öljyä
500 g
Tomaattimurskaa
2 1/2 dl
Vettä
1 kpl
Suolakurkku
200 g
Maustamatonta (kevyt) tuorejuustoa
1 1/2 rkl
Piparjuuritahnaa
1 tl
Basilikaa
1/2 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja paloittele paprikat. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia noin 10 minuuttia. Lisää tomaattimurska ja vesi. Kuutioi suolakurkku ja lisää kattilaan. Keitä noin 5 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää joukkoon tuorejuusto ja mausteet. Kuumenna, mutta älä enää keitä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.