Papu-pekonitacot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papu-pekonitacot

???
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Tacokuoria
140 g
Pekonikuutioita
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
(400 g) ruskeita papuja
1 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1/2 tl
Oreganoa
1/2 tl
Kanelia
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 dl
Vettä
100 g
Cheddar-tuorejuustoa

Näin teet

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista pekonikuutiot kuumalla pannulla. Kuori ja kuutioi punasipuli ja lisää ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta pavut liemestään ja lisää joukkoon. Mausta jeeralla, oreganolla, kanelilla ja punaviinitetikalla. Lisää vesi ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lusikoi paputäyte tacokuoriin ja lusikoi päälle tuorejuustonokareita. Aseta tacot leivinpaperin päälle pellille ja kuumenna muutama minuutti. Tarjoa lämpiminä.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
Muokattu: 15.5.2019