Papu-pekonitacot
15 min

Nappaa talteen!
| 6 kpl | tacokuoria |
| 140 g | pekonikuutioita |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | (400 g) ruskeita papuja |
| 1 tl | jeeraa eli juustokuminaa |
| 1/2 tl | oreganoa |
| 1/2 tl | kanelia |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 dl | vettä |
| 100 g | cheddar-tuorejuustoa |
- 1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista pekonikuutiot kuumalla pannulla. Kuori ja kuutioi punasipuli ja lisää ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta pavut liemestään ja lisää joukkoon. Mausta jeeralla, oreganolla, kanelilla ja punaviinitetikalla. Lisää vesi ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lusikoi paputäyte tacokuoriin ja lusikoi päälle tuorejuustonokareita. Aseta tacot leivinpaperin päälle pellille ja kuumenna muutama minuutti. Tarjoa lämpiminä.
Papu-pekonitacot
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 6 kpl | tacokuoria |
| 140 g | pekonikuutioita |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | (400 g) ruskeita papuja |
| 1 tl | jeeraa eli juustokuminaa |
| 1/2 tl | oreganoa |
| 1/2 tl | kanelia |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 dl | vettä |
| 100 g | cheddar-tuorejuustoa |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista pekonikuutiot kuumalla pannulla. Kuori ja kuutioi punasipuli ja lisää ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta pavut liemestään ja lisää joukkoon. Mausta jeeralla, oreganolla, kanelilla ja punaviinitetikalla. Lisää vesi ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lusikoi paputäyte tacokuoriin ja lusikoi päälle tuorejuustonokareita. Aseta tacot leivinpaperin päälle pellille ja kuumenna muutama minuutti. Tarjoa lämpiminä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












