Papu-pekonitacot

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
6 kpltacokuoria
140 gpekonikuutioita
1 kplpunasipuli
1 kpl(400 g) ruskeita papuja
1 tljeeraa eli juustokuminaa
1/2 tloreganoa
1/2 tlkanelia
1 rklpunaviinietikkaa
1 dlvettä
100 gcheddar-tuorejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista pekonikuutiot kuumalla pannulla. Kuori ja kuutioi punasipuli ja lisää ruskistuksen loppuvaiheessa. Valuta pavut liemestään ja lisää joukkoon. Mausta jeeralla, oreganolla, kanelilla ja punaviinitetikalla. Lisää vesi ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lusikoi paputäyte tacokuoriin ja lusikoi päälle tuorejuustonokareita. Aseta tacot leivinpaperin päälle pellille ja kuumenna muutama minuutti. Tarjoa lämpiminä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025