Papu-siemensalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Papu-siemensalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(450 g) pitkiä pakastepapuja
1 dl
Siemeniä (esim. pinjan- tai auringonkukan-)
100 g
Rucolasalaattia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Keltainen paprika
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä papuja muutama minuutti. Huuhtele ne lävikössä kylmällä vedellä, jotta kypsyminen lakkaa. Valuta. Paahda siemeniä kuivalla ja kuumalla pannulla hetken aikaa, kunnes ne saavat hieman väriä. Levitä tarjoiluvadille rucola. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja viipaloi. Levitä salaatin päälle pavut, porkkanat ja paprikat. Ripottele päälle siemenet.Sekoita öljy, sitruunamehu ja mausteet keskenään ja pirskottele kastike salaatin päälle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.