Papu-sipulisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Papu-sipulisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
(a`250 g) säilöttyjä ruskeita papuja
3 - 4 kpl
Tomaattia
1 - 2 kpl
Sipulia
Pala purjoa
1 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä

kastike:

1 dl
Oliivi- tai rypsiöljyä
3/10 dl
Viinietikkaa
1/2 tl
Suolaa tai yrttisuolaa
Ripaus sokeria ja mustapippuria
(1 tl kuivattua tai 1 rkl tuoretta basilikaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhdo ja viipaloi tomaatit. Silppua sipuli. Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.Yhdistä kaikki ainekset. Lisää säilötyt pavut ja mausta seos mieleiseksesi puristetuilla valkosipulinkynsillä.Sekoita kastike ja kaada salaatin päälle. Sekoita. Peitä salaatti kelmulla ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.Sekoita vielä kerran ennen tarjoamista.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 21.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.