Papu-sipulisalaatti

Arvostele resepti
4 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
2 kpl(a`250 g) säilöttyjä ruskeita papuja
3 - 4 kpltomaattia
1 - 2 kplsipulia
pala purjoa
1 - 3 kplvalkosipulinkynttä

Kastike:

1 dloliivi- tai rypsiöljyä
3/10 dlviinietikkaa
1/2 tlsuolaa tai yrttisuolaa
ripaus sokeria ja mustapippuria
(1 tl kuivattua tai 1 rkl tuoretta basilikaa)

Valmistus

  1. 1

    Huuhdo ja viipaloi tomaatit. Silppua sipuli. Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.Yhdistä kaikki ainekset. Lisää säilötyt pavut ja mausta seos mieleiseksesi puristetuilla valkosipulinkynsillä.Sekoita kastike ja kaada salaatin päälle. Sekoita. Peitä salaatti kelmulla ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.Sekoita vielä kerran ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025