Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papupasta avokadokastikkeella

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Edamame-mungpapufettuccine- papupastaa
1 kpl
valkosipulinkynsi
1/2 kpl
sitruunan mehu
1/2 kpl
punainen chili, poista siemenet
2 rkl
avokadoöljyä
1 kpl
ruukku basilikaa
1 kpl
prk jokiravunpyrstöjä, valutettuna (jätä pois, jos haluat kasvisvaihtoehdon)
2–3 avokadoa (ready-to-eat)
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä papupasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2

Koverra avokadot kulhoon. Raasta valkosipulinkynsi joukkoon. Lisää sitruunanmehu, hienonnettu chili, avokadoöljy, ripaus suolaa ja pippuria. Painele haarukalla avokadot tasaiseksi massaksi.

3

Valuta papupasta ja kaada se takai­sin kattilaan. Kaada avokadosose ja silputut basilikanlehdet joukkoon. Lisää lopuksi valutetut ravunpyrstöt.

4

Tarjoile heti.

Avokado on ravintoarvoiltaan yksi maailman terveellisimmistä hedelmistä. Avokado sisältää paljon elimistön tarvitsemaa hyvää rasvaa, yllättävän paljon kuitua sekä reilusti vitamiineja ja kivennäisaineita.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.