Papupasta avokadokastikkeella
Papupasta avokadokastikkeella
Yhteistyössä

Papupasta avokadokastikkeella

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gedamame-mungpapufettuccine- papupastaa
1 kplvalkosipulinkynsi
1/2 kplsitruunan mehu
1/2 kplpunainen chili, poista siemenet
2 rklavokadoöljyä
1 kplruukku basilikaa
1 kplprk jokiravunpyrstöjä, valutettuna (jätä pois, jos haluat kasvisvaihtoehdon)
2–3 avokadoa (ready-to-eat)
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä papupasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. 2

    Koverra avokadot kulhoon. Raasta valkosipulinkynsi joukkoon. Lisää sitruunanmehu, hienonnettu chili, avokadoöljy, ripaus suolaa ja pippuria. Painele haarukalla avokadot tasaiseksi massaksi.

  3. 3

    Valuta papupasta ja kaada se takai­sin kattilaan. Kaada avokadosose ja silputut basilikanlehdet joukkoon. Lisää lopuksi valutetut ravunpyrstöt.

  4. 4

    Tarjoile heti.

Avokado on ravintoarvoiltaan yksi maailman terveellisimmistä hedelmistä. Avokado sisältää paljon elimistön tarvitsemaa hyvää rasvaa, yllättävän paljon kuitua sekä reilusti vitamiineja ja kivennäisaineita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä