Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papupastasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Fettucine -soijapapupastaa
400 g
paistovalmiita yrtti-valkosipulimarinoituja broilerin sisäfileitä
5 rkl
avokadoöljyä
4 rkl
sitruunamehua
1 tl
valuvaa hunajaa
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
2 kpl
syöntikypsä avokado
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
1 kpl
ruukku rucolaa
1 kpl
ruukku salaattia (revittynä)
100 g
fetajuustoa
suolaa, pippuria
puolikas kurkku
puolikas sitruuna

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Katkaise papupastat puoliksi. Keitä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta kuivaksi ja anna jäähtyä.

2

Paista broilerin sisäfileet kypsiksi. Leikkaa annospaloiksi.

3

Lusikoi tarjoiluastian pohjalle avokadoöljy, sitruunamehu, hunaja, suola ja pippuri. Kaada papupasta marinoitumaan.

4

Lisää salaatin muut ainekset.

5

Sekoita salaatti juuri ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.