Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 800 g | kirjolohifileetä |
| 2 kpl | fenkolia |
| 150 g | kauden kasviksia |
| tilliä | |
| ruohosipulia | |
| oliiviöljyä | |
| suolaa ja mustapippuria | |
| Salsa verde | |
|---|---|
| 3 kpl | tomaattia |
| 30 g | anjovista |
| 50 g | vihreitä oliiveja |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 30 g | persiljaa |
| 20 g | pieniä kapriksia |
| oliiviöljyä | |
| tilkka hunajaa | |
| loraus valkoviinietikkaa | |
| suolaa ja mustapippuria | |
Mausta kirjolohifilee suolalla ja hiero kevyesti oliiviöljyä nahkapuolelle. Grillaa nahkapuoli rapeaksi ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 3-7 minuutin ajan.
Leikkaa fenkolit lohkoiksi. Mausta varsiparsakaalit oliiviöljyllä ja suolalla. Paahda kasviksia 240-asteisessa uunissa 6-10 minuuttia.
Valmista salsa verde. Kuutioi tomaatit ja hienonna anjovis, oliivit, valkosipuli, kapris ja persilja. Sekoita ainekset yhteen ja mausta lopuksi lorauksella etikkaa ja oliiviöljyä. Viimeistele suolalla, pippurilla ja hunajalla. Anna seoksen tekeytyä 1-2 tuntia jääkaapissa.
Viimeistele valmis annos tillinoksilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | kirjolohifileetä |
| 2 kpl | fenkolia |
| 150 g | kauden kasviksia |
| tilliä | |
| ruohosipulia | |
| oliiviöljyä | |
| suolaa ja mustapippuria | |
Salsa verde | |
| 3 kpl | tomaattia |
| 30 g | anjovista |
| 50 g | vihreitä oliiveja |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 30 g | persiljaa |
| 20 g | pieniä kapriksia |
| oliiviöljyä | |
| tilkka hunajaa | |
| loraus valkoviinietikkaa | |
| suolaa ja mustapippuria | |
Mausta kirjolohifilee suolalla ja hiero kevyesti oliiviöljyä nahkapuolelle. Grillaa nahkapuoli rapeaksi ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 3-7 minuutin ajan.
Leikkaa fenkolit lohkoiksi. Mausta varsiparsakaalit oliiviöljyllä ja suolalla. Paahda kasviksia 240-asteisessa uunissa 6-10 minuuttia.
Valmista salsa verde. Kuutioi tomaatit ja hienonna anjovis, oliivit, valkosipuli, kapris ja persilja. Sekoita ainekset yhteen ja mausta lopuksi lorauksella etikkaa ja oliiviöljyä. Viimeistele suolalla, pippurilla ja hunajalla. Anna seoksen tekeytyä 1-2 tuntia jääkaapissa.
Viimeistele valmis annos tillinoksilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.