
Pariloitua lohta, uunikasviksia ja salsa verde


Ainekset
Salsa verde
Valmistus
Mausta kirjolohifilee suolalla ja hiero kevyesti oliiviöljyä nahkapuolelle. Grillaa nahkapuoli rapeaksi ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 3-7 minuutin ajan.
Leikkaa fenkolit lohkoiksi. Mausta varsiparsakaalit oliiviöljyllä ja suolalla. Paahda kasviksia 240-asteisessa uunissa 6-10 minuuttia.
Valmista salsa verde. Kuutioi tomaatit ja hienonna anjovis, oliivit, valkosipuli, kapris ja persilja. Sekoita ainekset yhteen ja mausta lopuksi lorauksella etikkaa ja oliiviöljyä. Viimeistele suolalla, pippurilla ja hunajalla. Anna seoksen tekeytyä 1-2 tuntia jääkaapissa.
Viimeistele valmis annos tillinoksilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.