Parmesaanibroileri

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Parmesaanijuusto saa broilerin fileepihvit maistumaan erityisen maukkailta. Tarjoile parmesaanibroileri esimerkiksi riisin tai salaatin kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 dlvehnäjauhoja
2 kplkananmunaa
3/4 dlmaitoa
4 kplkuivahtanutta paahtoleipäviipaletta
100 gparmesaanijuustoa
10 kplisoa basilikanlehteä
4 kplmarinoituabroilerin fileepihviä
öljyä paistamiseen

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Kaada vehnäjauhot lautaselle. Riko kananmunat toisella lautasella ja sekoita maidon kanssa.

  2. 2

    Jauha leipäviipaleet ja sekoita parmesaanin kanssa. Hienonna basilikanlehdet ja lisää parmesaaniseokseen.

  3. 3

    Kasta broilerin rintafileet ensin vehnäjauhoihin, sitten munamaitoon ja lopuksi parmesaaniseokseen. Anna fileiden vetäytyä hetken aikaa, jotta kuorrute tarttuu hyvin pintaan.

  4. 4

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista fileet nopeasti öljyssä pannussa ja siirrä ne sen jälkeen uunivuokaan. Kypsennä keskitasolla vielä noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä