Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parmesaanibroileri

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Parmesaanijuusto saa broilerin fileepihvit maistumaan erityisen maukkailta. Tarjoile parmesaanibroileri esimerkiksi riisin tai salaatin kanssa.

Ainekset

1 dl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Kananmunaa
3/4 dl
Maitoa
4 kpl
Kuivahtanutta paahtoleipäviipaletta
100 g
Parmesaanijuustoa
10 kpl
Isoa basilikanlehteä
4 kpl
Marinoituabroilerin fileepihviä
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada vehnäjauhot lautaselle. Riko kananmunat toisella lautasella ja sekoita maidon kanssa.

2

Jauha leipäviipaleet ja sekoita parmesaanin kanssa. Hienonna basilikanlehdet ja lisää parmesaaniseokseen.

3

Kasta broilerin rintafileet ensin vehnäjauhoihin, sitten munamaitoon ja lopuksi parmesaaniseokseen. Anna fileiden vetäytyä hetken aikaa, jotta kuorrute tarttuu hyvin pintaan.

4

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista fileet nopeasti öljyssä pannussa ja siirrä ne sen jälkeen uunivuokaan. Kypsennä keskitasolla vielä noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 4.6.2012
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.