Parmesaanibroileri

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Parmesaanijuusto saa broilerin fileepihvit maistumaan erityisen maukkailta. Tarjoile parmesaanibroileri esimerkiksi riisin tai salaatin kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 dlvehnäjauhoja
2 kplkananmunaa
3/4 dlmaitoa
4 kplkuivahtanutta paahtoleipäviipaletta
100 gparmesaanijuustoa
10 kplisoa basilikanlehteä
4 kplmarinoituabroilerin fileepihviä
öljyä paistamiseen

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Kaada vehnäjauhot lautaselle. Riko kananmunat toisella lautasella ja sekoita maidon kanssa.

  2. 2

    Jauha leipäviipaleet ja sekoita parmesaanin kanssa. Hienonna basilikanlehdet ja lisää parmesaaniseokseen.

  3. 3

    Kasta broilerin rintafileet ensin vehnäjauhoihin, sitten munamaitoon ja lopuksi parmesaaniseokseen. Anna fileiden vetäytyä hetken aikaa, jotta kuorrute tarttuu hyvin pintaan.

  4. 4

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista fileet nopeasti öljyssä pannussa ja siirrä ne sen jälkeen uunivuokaan. Kypsennä keskitasolla vielä noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025