Sekoita gremolatan ainekset ja anna maustua.
Aseta prosciuttoviipaleet väljästi leivinpaperille. Paahda 185-asteisessa uunissa rapeiksi, n. 10–12 minuuttia.
Leikkaa tai napsauta parsoista 1-2 cm tyvestä pois. Kuori varret kevyesti parsan- tai perunankuorimaveitsellä. Jos parsat ovat ohuita, niitä ei tarvitse kuoria.
Kuumenna oliiviöljy pannussa. Lisää parsat ja paahda niitä pari minuuttia välillä kääntäen.
Leikkaa burratasta tai mozzarellasta ja tomaatista viipaleita. Halkaise avokado ja poista kivi. Kuori varovasti ja viipaloi.
Aseta lautaselle viipaloidut ainekset limittäin ja parsat niiden viereen. Murusta prosciutto ja lusikoi gremolata annoksen pinnalle.
Tarjoile tuoreen leivän kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.