Katkaise parsojen tyvestä kova osuus ja leikkaa 5 cm paloiksi. Lämmitä wokkipannu tai iso paistinpannu kuumaksi ja lisää öljyä. Lisää parsat, mausta suolalla ja paista minuutti.
Lisää loput ainesosat ja jatka paistamista kuumalla pannulla pari minuuttia kunnes kaikki ainekset ovat sekaisin ja parsa on lähes kypsää.
Tarjoile parsa-saksanpähkinäwok riisinuudelien kanssa ja koristele kevätsipulilla ja korianterilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
209
873
17,3 g
1,5 g
3,5 g
2,8 g
6,3 g
7,0 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
suolaa,
0,25 tl kiinalaista viismaustetta,
1 tl raastettua valkosipulia,
2 tl raastettua inkivääriä,
1 rkl ruokosokeria,
Ohueksi leikattu punainen chili,
1 tl seesamiöljyä,
riisinuudeleita,
3 kpl siivutettua kevätsipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli