Parsa-saksanpähkinäwok - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsa-saksanpähkinäwok

Parsa-saksanpähkinäwok
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Kotimaista parsaa voi käyttää myös eksoottisempiin ruokalajeihin. Aasialaisilla mausteilla ja tulikuumalla pannulla parsasta ja saksanpähkinöistä syntyy helppo wokki vain 15 minuutissa. Viimeistele annos Lindrothin puutarha Deliverden tuoreella korianterilla.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
kotimaista parsaa
2 rkl
öljyä
suolaa
1/2 tl
jauhettua sichuanpippuria tai mustapippuria
1/4 tl
kiinalaista viismaustetta
1 tl
raastettua valkosipulia
2 tl
raastettua inkivääriä
1 rkl
ruokosokeria
Ohueksi leikattu punainen chili
2 tl
soijakastiketta
1 dl
saksanpähkinöitä
1 tl
seesamiöljyä

TARJOILUUN

riisinuudeleita
3 kpl
siivutettua kevätsipulia
3 kpl
korianterin oksaa

Näin teet

1

Katkaise parsojen tyvestä kova osuus ja leikkaa 5 cm paloiksi. Lämmitä wokkipannu tai iso paistinpannu kuumaksi ja lisää öljyä. Lisää parsat, mausta suolalla ja paista minuutti.

500 g
kotimaista parsaa
2 rkl
öljyä
suolaa
2

Lisää loput ainesosat ja jatka paistamista kuumalla pannulla pari minuuttia kunnes kaikki ainekset ovat sekaisin ja parsa on lähes kypsää.

Ohueksi leikattu punainen chili
1 tl
seesamiöljyä
2 tl
raastettua inkivääriä
1/2 tl
jauhettua sichuanpippuria tai mustapippuria
2 tl
soijakastiketta
1/4 tl
kiinalaista viismaustetta
1 rkl
ruokosokeria
1 tl
raastettua valkosipulia
1 dl
saksanpähkinöitä
3

Tarjoile parsa-saksanpähkinäwok riisinuudelien kanssa ja koristele kevätsipulilla ja korianterilla.

riisinuudeleita
3 kpl
siivutettua kevätsipulia
3 kpl
korianterin oksaa
Kuvat
TOK
Julkaistu: 2.7.2018
Muokattu: 5.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia7 g28 g
Rasvaa17 g69 g
Kuituja6 g25 g
Energiaa kj873 3491
Energiaa kcal209 834

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • suolaa

  • 0.25 tl kiinalaista viismaustetta

  • 1 tl raastettua valkosipulia

  • 2 tl raastettua inkivääriä

  • 1 rkl ruokosokeria

  • Ohueksi leikattu punainen chili

  • 1 tl seesamiöljyä

  • riisinuudeleita

  • 3 kpl siivutettua kevätsipulia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g14 g
Proteiinia7 g28 g
Rasvaa17 g69 g
Kuituja6 g25 g
Energiaa kj873 3491
Energiaa kcal209 834

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • suolaa

  • 0.25 tl kiinalaista viismaustetta

  • 1 tl raastettua valkosipulia

  • 2 tl raastettua inkivääriä

  • 1 rkl ruokosokeria

  • Ohueksi leikattu punainen chili

  • 1 tl seesamiöljyä

  • riisinuudeleita

  • 3 kpl siivutettua kevätsipulia

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.