Parsaa ja graavilohta
Parsaa ja graavilohta
Yhteistyössä

Parsaa ja graavilohta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
350 ggraavilohta
100 gmuikunmätiä
1 kplnippu vihreää parsaa
1 kplnippu valkoista parsaa
1 kplsitruuna
3 dlhollandaisekastiketta
suolaa, sokeria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa tai napsauta parsoista 1-2 cm tyvestä pois. Kuori varret kevyesti parsan- tai perunankuorimaveitsellä.

  2. 2

    Kuumenna (parsa)kattilassa vettä, lisää 1½ tl merisuolaa/litra, puolikas sitruuna viipaleina ja 1 tl sokeria.

  3. 3

    Keittoaika on vihreälle parsalle n. 2-4 minuuttia ja valkoiselle 4-10 minuuttia riippuen paksuudesta.

  4. 4

    Lämmitä hollandaisekastike varovasti kattilassa.

  5. 5

    Aseta lautasille parsat, lohi ja kastike. Koristele mädillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä