Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsaa ja graavilohta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

350 g
graavilohta
100 g
muikunmätiä
1 kpl
nippu vihreää parsaa
1 kpl
nippu valkoista parsaa
1 kpl
sitruuna
3 dl
hollandaisekastiketta
suolaa, sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa tai napsauta parsoista 1-2 cm tyvestä pois. Kuori varret kevyesti parsan- tai perunankuorimaveitsellä.

2

Kuumenna (parsa)kattilassa vettä, lisää 1½ tl merisuolaa/litra, puolikas sitruuna viipaleina ja 1 tl sokeria.

3

Keittoaika on vihreälle parsalle n. 2-4 minuuttia ja valkoiselle 4-10 minuuttia riippuen paksuudesta.

4

Lämmitä hollandaisekastike varovasti kattilassa.

5

Aseta lautasille parsat, lohi ja kastike. Koristele mädillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.