Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Parsaa ja hollandaise-kastiketta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

500 g
valkoista parsaa
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria tai hunajaa
2 kpl
sitruunaviipaletta
4 kpl
siivua Serranokinkkua
vettä
hollandaisekastiketta

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori parsa hellävaraisesti ja leikkaa kanta pois.

2

Kiehauta vesi ja lisää suola, sokeri ja sitruuna.

3

Keitä parsoja 5-6 minuuttia, koosta riippuen.

4

Tarjoa hollandaisekastikkeen ja serranokinkun kera. Sopivia lisukkeita ovat myös mm. parmesaanilastut, kylmäsavulohi, korvasienikastike ja uppomuna.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.