Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 500 g | valkoista parsaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | sokeria tai hunajaa |
| 2 kpl | sitruunaviipaletta |
| 4 kpl | siivua serranokinkkua |
| vettä | |
| hollandaisekastiketta |
Kuori parsa hellävaraisesti ja leikkaa kanta pois.
Kiehauta vesi ja lisää suola, sokeri ja sitruuna.
Keitä parsoja 5-6 minuuttia, koosta riippuen.
Tarjoa hollandaisekastikkeen ja serranokinkun kera. Sopivia lisukkeita ovat myös mm. parmesaanilastut, kylmäsavulohi, korvasienikastike ja uppomuna.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | valkoista parsaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | sokeria tai hunajaa |
| 2 kpl | sitruunaviipaletta |
| 4 kpl | siivua serranokinkkua |
| vettä | |
| hollandaisekastiketta |
Kuori parsa hellävaraisesti ja leikkaa kanta pois.
Kiehauta vesi ja lisää suola, sokeri ja sitruuna.
Keitä parsoja 5-6 minuuttia, koosta riippuen.
Tarjoa hollandaisekastikkeen ja serranokinkun kera. Sopivia lisukkeita ovat myös mm. parmesaanilastut, kylmäsavulohi, korvasienikastike ja uppomuna.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.