Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Parsaa ja hollandaise-kastiketta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gvalkoista parsaa
1 tlsuolaa
1 tlsokeria tai hunajaa
2 kplsitruunaviipaletta
4 kplsiivua serranokinkkua
vettä
hollandaisekastiketta

Valmistus

  1. 1

    Kuori parsa hellävaraisesti ja leikkaa kanta pois.

  2. 2

    Kiehauta vesi ja lisää suola, sokeri ja sitruuna.

  3. 3

    Keitä parsoja 5-6 minuuttia, koosta riippuen.

  4. 4

    Tarjoa hollandaisekastikkeen ja serranokinkun kera. Sopivia lisukkeita ovat myös mm. parmesaanilastut, kylmäsavulohi, korvasienikastike ja uppomuna.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä