Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsaa ja mozzarellaa yrttiöljyllä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
nippua vihreää parsaa
2 kpl
mozzarellapallo
2 kpl
avokado
3 kpl
tomaattia
1 kpl
pkt pekonia
oliiviöljyä paistamiseen
sormisuolaa, mustapippuria
tuoretta leipää

Yrttiöljy:

2 rkl
raastettua sitruunankuorta
2 rkl
sitruunamehua
4 rkl
lehtipersiljaa hienonnettuna
1 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
6 rkl
oliiviöljyä
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita yrttiöljyn ainekset keskenään ja anna maustua.

2

Aseta pekoniviipaleet väljästi leivinpaperille. Paahda pekoni 185 asteisessa uunissa 10–12 minuuttia kunnes ovat rapeat.

3

Leikkaa tai napsauta parsoista 1–2 cm tyvestä pois. Kuori parsatangot kevyesti parsan- tai perunankuorimaveitsellä. Jos parsat ovat ohuet, niitä ei tarvitse kuoria.

4

Kuumenna oliiviöljyä pannussa. Lisää parsat ja paahda niitä pari minuuttia välillä kääntäen.

5

Viipaloi mozzarella, avokado ja tomaatti. Aseta lautaselle viipaloidut ainekset limittäin, parsat viereen. Murusta pekonia päälle ja mausta vielä yrttiöljyllä.

6

Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 11.4.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.