Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | nippu vihreää parsaa |
| 1 kpl | nippu valkoista parsaa |
| 1/2 dl | pinjansiemeniä |
| 1 dl | parmesaanilastuja |
| voita paistamiseen | |
| suola, mustapippuri | |
| Karitsanfileet: | |
|---|---|
| n. 600 g karitsan ulkofileitä | |
| suolaa, mustapippuria | |
| voita paistamiseen | |
| Yrttiperunat: | |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| n. 600 g varhaisperunoita | |
| sormisuolaa, mustapippuria | |
Leikkaa tai napsauta parsoista 1-2 cm tyvestä pois.
Höylää parsat ohuesti pituussuunnassa lastuiksi.
Lämmitä voita (wok)pannussa ja paista parsalastut kevyesti. Jos käytössäsi on pienehkö pannu, paista parsat kahdessa erässä.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, varo palamista.
Lisää parmesaanilastut ja pinjansiemenet parsan päälle tarjoiluhetkellä.
Mausta karitsat suolalla ja mustapippurilla.
Sulata voita pannussa ja anna pannuun lämmetä kuumaksi. Paista karitsanfileisiin kaunis paistopinta.
Nosta lihat 150-asteiseen uuniin 8-10 minuutiksi, kunnes sisälämpötila on n. 52 °C. Viipaloi liha ennen tarjoilua.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | nippu vihreää parsaa |
| 1 kpl | nippu valkoista parsaa |
| 1/2 dl | pinjansiemeniä |
| 1 dl | parmesaanilastuja |
| voita paistamiseen | |
| suola, mustapippuri | |
Karitsanfileet: | |
| n. 600 g karitsan ulkofileitä | |
| suolaa, mustapippuria | |
| voita paistamiseen | |
Yrttiperunat: | |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1/2 dl | oliiviöljyä |
| n. 600 g varhaisperunoita | |
| sormisuolaa, mustapippuria | |
Leikkaa tai napsauta parsoista 1-2 cm tyvestä pois.
Höylää parsat ohuesti pituussuunnassa lastuiksi.
Lämmitä voita (wok)pannussa ja paista parsalastut kevyesti. Jos käytössäsi on pienehkö pannu, paista parsat kahdessa erässä.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, varo palamista.
Lisää parmesaanilastut ja pinjansiemenet parsan päälle tarjoiluhetkellä.
Mausta karitsat suolalla ja mustapippurilla.
Sulata voita pannussa ja anna pannuun lämmetä kuumaksi. Paista karitsanfileisiin kaunis paistopinta.
Nosta lihat 150-asteiseen uuniin 8-10 minuutiksi, kunnes sisälämpötila on n. 52 °C. Viipaloi liha ennen tarjoilua.
Yrttiperunat
Pese perunat ja keitä ne suolatussa vedessä kypsiksi. Valuta siivilässä. Aseta perunat uunivuokaan ja painele niitä kevyesti haarukalla. Sekoita öljy ja hienonnettu valkosipulinkynsi, kaada öljy kuumien perunoiden päälle. Mausta sormisuolalla ja pippurilla. Paahda 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Suikaloi basilikanlehdet ja lisää juuri ennen tarjoilua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.