Parsakaalipasta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsakaalipasta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Parsakaalia
1 kpl
Maustettua ruoanlaittofraichea

TARJOILUUN

Parmesaanijuustoa
Keitettyä pastaa

Näin teet

1

Pese ja paloittele parsakaalin varret ja nuput. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Kaada keitinvesi pois. Survo parsakaalit kattilassa perunansurvimella karkeaksi muhennokseksi. Lisää ruoanlaittofraiche. Sekoita tasaiseksi ja lisää keitetyn pastan joukkoon. Tarjoile.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2005
Muokattu: 23.10.2019