Parsakaalipasta | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Parsakaalipasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Parsakaalia
1 kpl
Maustettua ruoanlaittofraichea

tarjoiluun

Parmesaanijuustoa
Keitettyä pastaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja paloittele parsakaalin varret ja nuput. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Kaada keitinvesi pois. Survo parsakaalit kattilassa perunansurvimella karkeaksi muhennokseksi. Lisää ruoanlaittofraiche. Sekoita tasaiseksi ja lisää keitetyn pastan joukkoon. Tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.