Ruskista pilkotut herkkusienet nopeasti kuumassa pannussa reilussa öljyssä.
Paista parsat juuri ja juuri kypsiksi ja pilko. Leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi ja silppua kevätsipuli sekä lehtipersilja.
Sekoita salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaatin joukkoon. Tarjoile pastasalaatti halutessasi leivän kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
315
1319
12,0 g
0,8 g
42,3 g
0,8 g
2,9 g
7,1 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Nippu parsaa,
Punasipuli,
5 kpl kevätsipulia,
1 pnt lehtipersiljaa,
sokeria,
suolaa,
mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli