Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pasteijamousseleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

10 kpl
Saaristolais- tai mallasleipäviipaletta

Täyte

1 kpl
(200 g) maksapasteijaa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota sähkövatkaimella maksapasteija ranskankerman kanssa. Jaa leivät kahteen osaan. Pursota maksapasteijamoussea leiville ja koristele ruohosipulisilpulla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.11.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

51

213

1,8 g

1,1 g

7,0 g

2,3 g

1,0 g

1,1 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Hienonnettua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli