Pasteijamousseleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pasteijamousseleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

10 kpl
Saaristolais- tai mallasleipäviipaletta

täyte

1 kpl
(200 g) maksapasteijaa
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vaahdota sähkövatkaimella maksapasteija ranskankerman kanssa. Jaa leivät kahteen osaan. Pursota maksapasteijamoussea leiville ja koristele ruohosipulisilpulla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.11.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

213

51

1,8 g

1,1 g

7,0 g

2,3 g

1,0 g

1,1 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Hienonnettua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli