Pasteijamousseleivät

Arvostele resepti
20 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
10 kplsaaristolais- tai mallasleipäviipaletta

Täyte

1 kpl(200 g) maksapasteijaa
1 kpl(150 g) ranskankermaa
3 rklhienonnettua ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota sähkövatkaimella maksapasteija ranskankerman kanssa. Jaa leivät kahteen osaan. Pursota maksapasteijamoussea leiville ja koristele ruohosipulisilpulla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 3 rkl Hienonnettua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 5.12.2025