Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pastramibagelit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
bagelia
300 g
pastramisiivuja
100 g
Appenzeller-juustoa
2 kpl
maustekurkkua
French's Classic Yellow -sinappia
majoneesia

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Halkaise bagel.

2

Levitä alapuolikkaalle reilusti majoneesia ja kansipuolikkaalle reilusti sinappia.

3

Aseta alapuolikkaalle lihaa ja lihan päälle maustekurkkua.

4

Viipaloi lihojen ja kurkkujen päälle juustoa ja paahda bageleita ilman kantta uunissa kunnes juusto on sulanut. Käytä grillivastusta, varo palamista! (2 minuuttia riittää).

5

Paina kansi kiinni.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.