Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | bagelia |
| 300 g | pastramisiivuja |
| 100 g | appenzeller-juustoa |
| 2 kpl | maustekurkkua |
| french's classic yellow -sinappia | |
| majoneesia |
Halkaise bagel.
Levitä alapuolikkaalle reilusti majoneesia ja kansipuolikkaalle reilusti sinappia.
Aseta alapuolikkaalle lihaa ja lihan päälle maustekurkkua.
Viipaloi lihojen ja kurkkujen päälle juustoa ja paahda bageleita ilman kantta uunissa kunnes juusto on sulanut. Käytä grillivastusta, varo palamista! (2 minuuttia riittää).
Paina kansi kiinni.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | bagelia |
| 300 g | pastramisiivuja |
| 100 g | appenzeller-juustoa |
| 2 kpl | maustekurkkua |
| french's classic yellow -sinappia | |
| majoneesia |
Halkaise bagel.
Levitä alapuolikkaalle reilusti majoneesia ja kansipuolikkaalle reilusti sinappia.
Aseta alapuolikkaalle lihaa ja lihan päälle maustekurkkua.
Viipaloi lihojen ja kurkkujen päälle juustoa ja paahda bageleita ilman kantta uunissa kunnes juusto on sulanut. Käytä grillivastusta, varo palamista! (2 minuuttia riittää).
Paina kansi kiinni.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.