Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pehmeä fenkoli-perunakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
3 kpl
Vartta salaattifenkolia
1 kg
Jauhoisia perunoita
1 1/2 l
Kasvislientä tai perunoiden keitinvesi
1/2 dl
Paahdettuja mantelilastuja
1 - 1 1/2 dl
Kuohukermaa
Kuullottamiseen rasvaa, mieluiten oliiviöljyä
Ruohosipulia
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuullota pieneksi silputtu sipuli rasvassa. Lisää pieneksi lohkotut kuoritut perunat ja paloiteltu fenkoli. Anna vihannesten hautua kannen alla miedolla lämmöllä pehmeiksi. Lisää liemi sekä paahdetut mantelilastut. Keitä seosta hiljalleen noin 15 minuuttia. Soseuta keitto ja lisää kerma. Mausta ja suurusta tarvittaessa. Koristele ruohosipulisilpulla.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.