Pehmeä fenkoli-perunakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pehmeä fenkoli-perunakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Sipulia
3 kpl
Vartta salaattifenkolia
1 kg
Jauhoisia perunoita
1 1/2 l
Kasvislientä tai perunoiden keitinvesi
1/2 dl
Paahdettuja mantelilastuja
1 - 1 1/2 dl
Kuohukermaa
Kuullottamiseen rasvaa, mieluiten oliiviöljyä
Ruohosipulia
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuullota pieneksi silputtu sipuli rasvassa. Lisää pieneksi lohkotut kuoritut perunat ja paloiteltu fenkoli. Anna vihannesten hautua kannen alla miedolla lämmöllä pehmeiksi. Lisää liemi sekä paahdetut mantelilastut. Keitä seosta hiljalleen noin 15 minuuttia. Soseuta keitto ja lisää kerma. Mausta ja suurusta tarvittaessa. Koristele ruohosipulisilpulla.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.