Pehmeä hedelmähyytelö
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Liota liivatelehtiä kulhollisessa kylmää vettä noin 10 minuuttia. Yhdistä piimä, kerma, sokerit ja hedelmäkuutiot tai marjat. Kiehauta sitruunamehu esim. mikrossa. Purista liivatelehdistä vesi pois. Liuota ne mehuun, kiehauta vielä, jos ne eivät liuenneet kokonaan. Sekoita liivateliemi piimä-hedelmäseokseen. Jaa hyytelö tarjoiluastioihin ja hyydytä jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Koristele halutessasi.
Lisää aiheesta
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
|Muokattu: 17.10.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.