Pehmeä hedelmähyytelö

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 kplliivatelehteä
5 dlmaitohappobakteereja sisältävää piimää
1 dlkevytkermaa
1 dlsokeria
2 tlvaniljasokeria
3 dlhedelmiä tai marjoja
2 rklsitruunamehua

Valmistus

  1. 1

    Liota liivatelehtiä kulhollisessa kylmää vettä noin 10 minuuttia. Yhdistä piimä, kerma, sokerit ja hedelmäkuutiot tai marjat. Kiehauta sitruunamehu esim. mikrossa. Purista liivatelehdistä vesi pois. Liuota ne mehuun, kiehauta vielä, jos ne eivät liuenneet kokonaan. Sekoita liivateliemi piimä-hedelmäseokseen. Jaa hyytelö tarjoiluastioihin ja hyydytä jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Koristele halutessasi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä