Pehmeä hedelmähyytelö | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pehmeä hedelmähyytelö

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 kpl
Liivatelehteä
5 dl
Maitohappobakteereja sisältävää piimää
1 dl
Kevytkermaa
1 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
3 dl
Hedelmiä tai marjoja
2 rkl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota liivatelehtiä kulhollisessa kylmää vettä noin 10 minuuttia. Yhdistä piimä, kerma, sokerit ja hedelmäkuutiot tai marjat. Kiehauta sitruunamehu esim. mikrossa. Purista liivatelehdistä vesi pois. Liuota ne mehuun, kiehauta vielä, jos ne eivät liuenneet kokonaan. Sekoita liivateliemi piimä-hedelmäseokseen. Jaa hyytelö tarjoiluastioihin ja hyydytä jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Koristele halutessasi.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.