Pekoni-kesäkurpitsavartaat
15 min

Nappaa talteen!
Lihaisat grillivartaat kootaan pekonista, porsaan fileestä ja kesäkurpitsasta.
| 800 g | porsaan pihvifileetä |
| 170 g | pekonia |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| varrastikkuja |
- 1.
Poista fileistä ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä juustohöylällä pitkiä viipaleita. Kiedo lihapalojen ympärille pekonia. Työnnä lihat varrastikkuihin vuorotellen rullattujen kesäkurpitsaviipaleiden kanssa. Grillaa käännellen noin 6 minuuttia.
Pekoni-kesäkurpitsavartaat
Lihaisat grillivartaat kootaan pekonista, porsaan fileestä ja kesäkurpitsasta.
Ainekset (1 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | porsaan pihvifileetä |
| 170 g | pekonia |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| varrastikkuja |
Valmistus
- 1
Poista fileistä ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä juustohöylällä pitkiä viipaleita. Kiedo lihapalojen ympärille pekonia. Työnnä lihat varrastikkuihin vuorotellen rullattujen kesäkurpitsaviipaleiden kanssa. Grillaa käännellen noin 6 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












