Pekoni-kesäkurpitsavartaat

Arvostele resepti
1 Annosta

15 min

Lihaisat grillivartaat kootaan pekonista, porsaan fileestä ja kesäkurpitsasta.

Ainekset (1 annosta)

MääräAinesosa
800 gporsaan pihvifileetä
170 gpekonia
1 kplkesäkurpitsa
varrastikkuja

Valmistus

  1. 1

    Poista fileistä ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä juustohöylällä pitkiä viipaleita. Kiedo lihapalojen ympärille pekonia. Työnnä lihat varrastikkuihin vuorotellen rullattujen kesäkurpitsaviipaleiden kanssa. Grillaa käännellen noin 6 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä