Pekoni-kesäkurpitsavartaat
15 min

Nappaa talteen!
Lihaisat grillivartaat kootaan pekonista, porsaan fileestä ja kesäkurpitsasta.
| 800 g | porsaan pihvifileetä |
| 170 g | pekonia |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| varrastikkuja |
- 1.
Poista fileistä ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä juustohöylällä pitkiä viipaleita. Kiedo lihapalojen ympärille pekonia. Työnnä lihat varrastikkuihin vuorotellen rullattujen kesäkurpitsaviipaleiden kanssa. Grillaa käännellen noin 6 minuuttia.
Pekoni-kesäkurpitsavartaat
Lihaisat grillivartaat kootaan pekonista, porsaan fileestä ja kesäkurpitsasta.
Ainekset (1 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | porsaan pihvifileetä |
| 170 g | pekonia |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| varrastikkuja |
Valmistus
- 1
Poista fileistä ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä juustohöylällä pitkiä viipaleita. Kiedo lihapalojen ympärille pekonia. Työnnä lihat varrastikkuihin vuorotellen rullattujen kesäkurpitsaviipaleiden kanssa. Grillaa käännellen noin 6 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























