Pekoni-kesäkurpitsavartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pekoni-kesäkurpitsavartaat

Pekoni-kesäkurpitsavartaat

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta
Lihaisat grillivartaat kootaan pekonista, porsaan fileestä ja kesäkurpitsasta.

Ainekset

800 g
Porsaan pihvifileetä
170 g
Pekonia
1 kpl
Kesäkurpitsa
Varrastikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Poista fileistä ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä juustohöylällä pitkiä viipaleita. Kiedo lihapalojen ympärille pekonia. Työnnä lihat varrastikkuihin vuorotellen rullattujen kesäkurpitsaviipaleiden kanssa. Grillaa käännellen noin 6 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.6.2011
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.