Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pekoninen kanapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
penne-pastaa
400 g
broilerin rintafileetä suikaleina
1 kpl
pkt pekonia suikaleina
1 rkl
Voi & Rypsiöljyä paistamiseen
1/2 kpl
sipuli hienonnettuna
2 kpl
valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g
herkkusieniä viipaloituna
2 dl
Maustettu Creme Fraiche, esimerkiksi Valkosipuli ja Yrtit
suolaa ja mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paista broilerisuikaleet ja pekoni pannulla Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyssä.

2

Lisää pannulle valkosipuli, sipuli ja herkkusienet. Lisää lopuksi Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Valkosipuli ja Yrtit. Kiehauta, mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 min. niin, että maut tasoittuvat.

3

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeiden mukaisesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada pasta lävikköön ja valuta vesi pois. Tarjoile kana-pekonikastikkeen kera syvistä lautasista.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 18.4.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.