Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 400 g | penne-pastaa |
| 400 g | broilerin rintafileetä suikaleina |
| 1 kpl | pkt pekonia suikaleina |
| 1 rkl | voi & rypsiöljyä paistamiseen |
| 1/2 kpl | sipuli hienonnettuna |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä hienonnettuna |
| 200 g | herkkusieniä viipaloituna |
| 2 dl | maustettu creme fraiche, esimerkiksi valkosipuli ja yrtit |
| suolaa ja mustapippuria |
Paista broilerisuikaleet ja pekoni pannulla Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyssä.
Lisää pannulle valkosipuli, sipuli ja herkkusienet. Lisää lopuksi Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Valkosipuli ja Yrtit. Kiehauta, mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 min. niin, että maut tasoittuvat.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeiden mukaisesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada pasta lävikköön ja valuta vesi pois. Tarjoile kana-pekonikastikkeen kera syvistä lautasista.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | penne-pastaa |
| 400 g | broilerin rintafileetä suikaleina |
| 1 kpl | pkt pekonia suikaleina |
| 1 rkl | voi & rypsiöljyä paistamiseen |
| 1/2 kpl | sipuli hienonnettuna |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä hienonnettuna |
| 200 g | herkkusieniä viipaloituna |
| 2 dl | maustettu creme fraiche, esimerkiksi valkosipuli ja yrtit |
| suolaa ja mustapippuria |
Paista broilerisuikaleet ja pekoni pannulla Crème Bonjour Voi & Rypsiöljyssä.
Lisää pannulle valkosipuli, sipuli ja herkkusienet. Lisää lopuksi Crème Bonjour Cuisine Crème Fraiche Valkosipuli ja Yrtit. Kiehauta, mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 min. niin, että maut tasoittuvat.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeiden mukaisesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada pasta lävikköön ja valuta vesi pois. Tarjoile kana-pekonikastikkeen kera syvistä lautasista.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.