Pekonipihvit ja vuohenjuustoperunat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpl(à 150 g) naudan sisäfileepihviä
4 kplpekoniviipaletta
voita tai öljyä paistamiseen
suolaa
rouhittua mustapippuria

Vuohenjuustoperunat:

750 gpakastevalkosipuliperunoita
100 gvuohenjuustoviipaleita
3 dlruokakermaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valmista perunat. Levitä jäiset perunaviipaleet kerroksittain murennetun vuohenjuuston kanssa. Sekoita kerma ja mausteet ja kaada perunoiden päälle. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin tunti.Ota pihvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kierrä pekoniviipaleet lihojen ympärille ja kiinnitä ne cocktailtikuilla. Paista pihvit kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin noin 20 sekuntia per puoli. Mausta molemmin puolin ja aseta uuninkestävään vuokaan. Kypsennä 200-asteissa uunissa kunnes mittari näyttää sisälämmöksi 58 °C, jolloin liha on medium-kypsää, tai 64 °C, jolloin se on kypsää.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä