Kuumenna uuni 180 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Sulata pohjaan tuleva margariini. Yhdistä margariini ja kuivat aineet kulhossa. Riko kananmunat joukkoon, lisää neste ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina pellille.
Viipaloi omenat ja asettele viipaleet piirakkapohjalle.
Sulata margariini. Sekoita sokeri ja kaneli siihen. Levitä seos omenoiden päälle. Paista piirakkaa uunissa 30–35 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
11206
2678
150,0 g
55,0 g
282,0 g
182,0 g
16,0 g
43,0 g
7,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 dl vehnäjauhoja,
2 tl Kardemummaa,
6 - 8 kpl omenaa,
4 rkl Sokeria,
2 tl Kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli