Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Penneä ja broileria

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Penne-pastaa tai makaroneja
Vettä, suolaa
300 g
Hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
2 rkl
Öljyä
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 kpl
Varsisellerin vartta
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Vihreä paprika
2 - 3 rkl
Makeaa chilikastiketta
2 dl
Vettä
1 rkl
Maizena-suurustetta vaaleille kastikkeille ja keitoille
1 - 2 dl
Kivettömiä mustia oliiveja
Suolaa, sitruunapippuria
1 tl
Rakuunaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja jätä odottamaan kattilaan. Kypsennä broilerisuikaleet öljyssä paistinpannulla sekoitellen. Kypsymisaika on noin 10 minuuttia.Lisää joukkoon kypsymisen aikana kuoritut ja suikaloidut valkosipulinkynnet ja suikaloitu varsiselleri sekä paprikat, joista olet poistanut kannat ja siemenkodat. Sekoita.Mausta seos hyvin. Lisää vesi ja suuruste. Sekoita ja kiehauta. Lisää lopuksi oliivit ja yrttimauste.Kaada seos pastan sekaan ja nostele sekaisin kahdella haarukalla. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
PIrjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.