Perinteinen sianlihakastike - Yhteishyvä

Perinteinen sianlihakastike

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Porsaanlihasuikaleita
2 rkl
Margariinia
1 kpl
Iso sipuli
3 rkl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Sinappia
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria
5 dl
Vettä

Näin teet

1

Ruskista lihat omassa rasvassaan kuumalla pannulla ja siirrä lihapalat kattilaan. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää pannulle rasva, hienonnettu sipuli ja jauhot. Ruskista. Lisää joukkoon kuumaa vesi ja kiehauta kastike tasaiseksi. Kaada kastike lihapalojen päälle kattilaan ja lisää joukkoon mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia tai kunnes liha on pehmeää. Tarjoile kastike keitettyjen perunoiden ja juureskiusauksen kanssa.

Resepti
Katri Shröder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa