Ruskista lihat huolellisesti kuumalla pannulla. Siirrä kattilaan.
Kuori ja hienonna sipuli. Lisää pannulle sipuli, rasva ja jauhot. Ruskista sekoitellen. Lisää kuuma vesi koko ajan sekoittaen. Kiehauta kastike tasaiseksi ja kaada se lihapalojen päälle kattilaan. Lisää sinappi ja mausteet.
Hauduta kastiketta kannen alla miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia tai kunnes liha on pehmeää. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Vinkki: Täyteläisen kastikkeen saat korvaamalla 2 dl vettä vastaavalla määrällä ruokakermaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1084
259
18,5 g
2,8 g
8,5 g
1,8 g
0,5 g
14,8 g
2,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli