Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota täytekakkuvuoka.Vaahdota munat. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on valkoista ja jäykkää. Nosta persikkasäilyketölkki jääkaappiin.Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan varovasti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alaosassa noin 30 minuuttia.Jäähdytä kakku haaleaksi ja kumoa.Leikkaa täysin jäähtynyt kakku kolmeksi levyksi.Mittaa kattilaan vaniljakiisselin kaikki ainekset kylminä. Vatkaa ne sekaisin ja kuumenna, kunnes seos sakenee. Älä keitä.Nosta kattila levyltä ja lisää siihen haaleana voi nokare kerrallaan vatkaten. Jäähdytä seos.Nosta kakun alin kerros leivinpaperin päälle tarjoilulautaselle. Kostuta pinta varoen. Levitä päälle paksu kerros vaniljakreemiä. Nosta päälle seuraava levy ja tee samoin.Peitä kakku kansilevyllä. Älä kostuta sitä. Paina kakku pinnastaan tasaiseksi. Laita hetkeksi päälle kevyt leikkuulauta ja kakku kylmään.Ota persikkatölkki jääkaapista. Kaada persikat liemineen monitoimikoneeseen ja jauha hienoksi. Kaada liemi mittaan ja lisää maun mukaan sokeria. Annostele määrän mukaan liivatejauhe hyytelöä varten. Katso ohjetta liivatejauhepakkauksesta!Kaada osa persikkaliemestä kattilaan ja nosta loput kannussa jääkaappiin. Kiehauta liemi ja lisää ohjeen mukaan liivatejauhe. Seisota hetki ja lisää kuuma liemi sekoittaen jääkaapissa olevaan. Hyydytä hetki ja kaada seos puolittain hyytyneenä kakulle. Tasoita pinta ja reunat. Ripottele reunoille mantelirouhe. Koristele.Säilytä kakkua kylmässä tarjoamiseen asti.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.