Persikkarahka

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Persikkarahka kohoaa uudelle tasolle! Tee tällä kertaa jälkiruoka vaniljavaahdosta ja mausta kuohkea vaniljainen hedelmärahka mantelimassalla mehevän makuiseksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
240 g(á 410/240 g) säilykepersikoita
150 gmantelimassaa
250 gmaitorahkaa
1/2 dlsokeria
2 rklsitruunamehua
2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Lisäksi

1 kplpersikka
minttua

Valmistus

  1. 1

    Valuta ja kuutioi persikat. Nypi mantelimassa muruiksi. Lusikoi rahka kulhoon, lisää persikanpalat, mantelimassa, sokeri ja sitruunamehu.

    MääräAinesosa
    240 g(á 410/240 g) säilykepersikoita
    150 gmantelimassaa
    250 gmaitorahkaa
    1/2 dlsokeria
    2 rklsitruunamehua
  2. 2

    Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella. Kääntele vaahto rahkan joukkoon esimerkiksi nuolijalla.

    MääräAinesosa
    2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  3. 3

    Jaa persikkarahka tarjoilukulhoihin. Viimeistele annokset persikkalohkoilla ja mintunlehdillä.

    MääräAinesosa
    1 kplpersikka
    minttua

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: minttua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Aila Pakarinen, Kati Pohja
Kuvat:
Piia Arnould
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä