Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persikkarahka

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kohota perinteinen persikkarahka uudelle tasolle! Tee jälkiruoka vaniljavaahdosta ja mausta kuohkea vaniljainen hedelmärahka mantelimassalla mehevän makuiseksi.

Ainekset

250 g
(1 prk) säilykepersikoita
150 g
(1 pkt) mantelimassaa
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1/2 dl
Sokeria
2 rkl
Sitruunamehua
2 1/2 dl
(1 prk) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Lisäksi

1 kpl
persikka
(minttua)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta ja kuutioi persikat. Nypi mantelimassa muruiksi. Lusikoi rahka kulhoon, lisää persikanpalat, mantelimassa, sokeri ja sitruunamehu.

250 g
(1 prk) säilykepersikoita
150 g
(1 pkt) mantelimassaa
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1/2 dl
Sokeria
2 rkl
Sitruunamehua
2

Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella. Kääntele vaahto rahkan joukkoon esimerkiksi nuolijalla.

2 1/2 dl
(1 prk) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
3

Jaa persikkarahka tarjoilukulhoihin. Viimeistele annokset persikkalohkoilla ja mintunlehdillä.

1 kpl
persikka
(minttua)
Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen, Kati Pohja
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

411

1719

22,5 g

3,3 g

31,8 g

31,8 g

6,0 g

16,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(minttua).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli