Persikkarahka
15 min (josta 15 min aktiivista)
4 Annosta
Kohota perinteinen persikkarahka uudelle tasolle! Tee jälkiruoka vaniljavaahdosta ja mausta kuohkea vaniljainen hedelmärahka mantelimassalla mehevän makuiseksi.
Ainekset
Valmistus
1
Valuta ja kuutioi persikat. Nypi mantelimassa muruiksi. Lusikoi rahka kulhoon, lisää persikanpalat, mantelimassa, sokeri ja sitruunamehu.
250 g
(1 prk) säilykepersikoita
150 g
(1 pkt) mantelimassaa
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1/2 dl
Sokeria
2 rkl
Sitruunamehua
2
Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella. Kääntele vaahto rahkan joukkoon esimerkiksi nuolijalla.
2 1/2 dl
(1 prk) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
3
Jaa persikkarahka tarjoilukulhoihin. Viimeistele annokset persikkalohkoilla ja mintunlehdillä.
1 kpl
persikka
(minttua)
Lisää aiheesta
Resepti:
Aila Pakarinen, Kati Pohja
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 20.1.2008
|Muokattu: 25.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
411
1719
22,5 g
3,3 g
31,8 g
31,8 g
6,0 g
16,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(minttua).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli