Valuta ja kuutioi persikat. Nypi mantelimassa muruiksi. Lusikoi rahka kulhoon, lisää persikanpalat, mantelimassa, sokeri ja sitruunamehu.
Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella. Kääntele vaahto rahkan joukkoon esimerkiksi nuolijalla.
Jaa persikkarahka tarjoilukulhoihin. Viimeistele annokset persikkalohkoilla ja mintunlehdillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
411
1719
22,5 g
3,3 g
31,8 g
31,8 g
6,0 g
16,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(minttua).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli