Kuori ja keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Lisää keittämisen loppuvaiheessa joukkoon parsakaalit. Keitä kunnes parsakaalit pehmenevät. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta ainekset sähkövatkaimella tai survimella. Sekoita joukkoon voi, lämmin maito ja ripaus suolaa. Ohenna tarvittaessa keitinliemellä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
592
142
5,8 g
3,5 g
18,3 g
2,5 g
1,3 g
3,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
0,5 dl Kasvisten keitinlientä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli