Peruna-parsakaalisose - Yhteishyvä

Peruna-parsakaalisose

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Jauhoisia perunoita, esim. rosamunda
1 kpl
Pakasteparsakaalia (200 g)
25 g
Voita
1 dl
Maitoa
Suolaa
1/2 dl
Kasvisten keitinlientä

Näin teet

1

Kuori ja keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Lisää keittämisen loppuvaiheessa joukkoon parsakaalit. Keitä kunnes parsakaalit pehmenevät. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta ainekset sähkövatkaimella tai survimella. Sekoita joukkoon voi, lämmin maito ja ripaus suolaa. Ohenna tarvittaessa keitinliemellä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja18 g73 g
Proteiinia3 g12 g
Rasvaa6 g23 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj592 2367
Energiaa kcal142 566

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • 0,5 dl Kasvisten keitinlientä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja18 g73 g
Proteiinia3 g12 g
Rasvaa6 g23 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj592 2367
Energiaa kcal142 566

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • 0,5 dl Kasvisten keitinlientä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.