Peruna-tonnikalapannari
Ainekset
Näin teet
Sekoita maito, munat ja jauhot. Lisää hienoksi murennettu kalaliemikuutio, pitsamauste ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipellille. Kuori ja raasta perunat. Levitä peruna- ja juustoraaste taikinan päälle. Valuta tonnikalasta neste ja levitä palat hienonnetun ruohosipulin kanssa pinnalle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 42 g | 254 g |
Proteiinia | 19 g | 111 g |
Rasvaa | 7 g | 44 g |
Kuituja | 2 g | 10 g |
Energiaa kj | 1323 | 7940 |
Energiaa kcal | 316 | 1896 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Pitsamaustetta
0,5 tl Suolaa
2 dl Juustoraastetta
3 rkl Hienonnettua ruohosipulia
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 42 g | 254 g |
Proteiinia | 19 g | 111 g |
Rasvaa | 7 g | 44 g |
Kuituja | 2 g | 10 g |
Energiaa kj | 1323 | 7940 |
Energiaa kcal | 316 | 1896 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Pitsamaustetta
0,5 tl Suolaa
2 dl Juustoraastetta
3 rkl Hienonnettua ruohosipulia