Peruna-tonnikalapannari
Ainekset
Valmistus
Sekoita maito, munat ja jauhot. Lisää hienoksi murennettu kalaliemikuutio, pitsamauste ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipellille. Kuori ja raasta perunat. Levitä peruna- ja juustoraaste taikinan päälle. Valuta tonnikalasta neste ja levitä palat hienonnetun ruohosipulin kanssa pinnalle.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
316
1323
7,3 g
2,7 g
42,3 g
7,3 g
1,7 g
18,5 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Pitsamaustetta,
0,5 tl Suolaa,
2 dl Juustoraastetta,
3 rkl Hienonnettua ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli