Peruna-tonnikalapannari | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Peruna-tonnikalapannari

Peruna-tonnikalapannari

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Herkullinen peruna-tonnikalapannari valmistuu vähällä vaivalla yksinkertaisista aineksista. Tähän reseptiin voit hyödyntää edellisenä päivänä keitetyt perunat. Nauti sellaisenaan tai vaikka salaatin kanssa.

Ainekset

8 dl
Maitoa
4 kpl
Munaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Kalaliemikuutio
1 tl
Pitsamaustetta
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Kiinteää perunaa
2 dl
Juustoraastetta
1 kpl
(185/ 140g) tonnikalapaloja
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita maito, munat ja jauhot. Lisää hienoksi murennettu kalaliemikuutio, pitsamauste ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

8 dl
Maitoa
4 kpl
Munaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Kalaliemikuutio
1 tl
Pitsamaustetta
1/2 tl
Suolaa
2

Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipellille. Kuori ja raasta perunat. Levitä peruna- ja juustoraaste taikinan päälle. Valuta tonnikalasta neste ja levitä palat hienonnetun ruohosipulin kanssa pinnalle.

2 kpl
Kiinteää perunaa
2 dl
Juustoraastetta
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
1 kpl
(185/ 140g) tonnikalapaloja
3

Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1323

316

7,3 g

2,7 g

42,3 g

7,3 g

1,7 g

18,5 g

1,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Pitsamaustetta,

0,5 tl Suolaa,

2 dl Juustoraastetta,

3 rkl Hienonnettua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli