Peruna-tonnikalapannari - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-tonnikalapannari

Peruna-tonnikalapannari
Annokset
6
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
225°C
Herkullinen peruna-tonnikalapannari valmistuu vähällä vaivalla yksinkertaisista aineksista. Tähän reseptiin voit hyödyntää edellisenä päivänä keitetyt perunat. Nauti sellaisenaan tai vaikka salaatin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

8 dl
Maitoa
4 kpl
Munaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Kalaliemikuutio
1 tl
Pitsamaustetta
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Kiinteää perunaa
2 dl
Juustoraastetta
1 kpl
(185/ 140g) tonnikalapaloja
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Näin teet

1

Sekoita maito, munat ja jauhot. Lisää hienoksi murennettu kalaliemikuutio, pitsamauste ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

8 dl
Maitoa
4 kpl
Munaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
Kalaliemikuutio
1 tl
Pitsamaustetta
1/2 tl
Suolaa
2

Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipellille. Kuori ja raasta perunat. Levitä peruna- ja juustoraaste taikinan päälle. Valuta tonnikalasta neste ja levitä palat hienonnetun ruohosipulin kanssa pinnalle.

2 kpl
Kiinteää perunaa
2 dl
Juustoraastetta
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
1 kpl
(185/ 140g) tonnikalapaloja
3

Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja42 g254 g
Proteiinia19 g111 g
Rasvaa7 g44 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj1323 7940
Energiaa kcal316 1896

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Pitsamaustetta

  • 0,5 tl Suolaa

  • 2 dl Juustoraastetta

  • 3 rkl Hienonnettua ruohosipulia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja42 g254 g
Proteiinia19 g111 g
Rasvaa7 g44 g
Kuituja2 g10 g
Energiaa kj1323 7940
Energiaa kcal316 1896

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Pitsamaustetta

  • 0,5 tl Suolaa

  • 2 dl Juustoraastetta

  • 3 rkl Hienonnettua ruohosipulia

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.