Perunainen pizzapaistos | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perunainen pizzapaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
(1 pussi) pakasteperuna-sipulisekoitusta
2 dl
Maitoa tai kermamaitoa
2 kpl
Kananmunaa
Suolaa
1 tl
Oreganoa
Mustapippuria
2 kpl
Murskattua valkosipulin kynttä

pinnalle:

4 kpl
Tomaattia
Hiven suolaa
100 - 200 g
Kinkkusuikaleita
10 - 12 kpl
Mustaa oliivia
2 - 3 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Anna perunasuikaleiden sulaa huoneenlämmössä hetken aikaa niin, että saat levitetyksi ne laakeaan uunivuokaan. Vatkaa kulhossa maito ja munat sekä mausteet. Kaada munamaito perunasuikaleille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Levitä päälle tomaattiviipaleet, kinkkusuikaleet, oliivit ja juustoraaste. Kypsennä vielä 10–15 minuuttia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.