Perunajuuresvuoka

Nappaa talteen!
| 8 kpl | keskikokoista perunaa |
| 1 kpl | lanttu |
| puolikas juuriselleri | |
| 2 kpl | sipulia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| puolikkaan sitruunan raastettu kuori | |
| 1/2 tl | timjamia |
| suolaa | |
| 6 - 7 dl | kanalientä |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Kuori ja viipaloi kasvikset. Kuullota öljyssä pannulla valkosipuli, sipuli-, selleri- ja lanttuviipaleet nopeasti. Asettele vuokaan vuorotellen kasvikset ja mausta välit sitruunankuorella, timjamilla ja suolalla. Lisää vuokaan kanaliemi ja kypsennä uunissa 225 asteessa noin tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Tarjoile kalan lisäkkeenä.
Perunajuuresvuoka
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | keskikokoista perunaa |
| 1 kpl | lanttu |
| puolikas juuriselleri | |
| 2 kpl | sipulia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| puolikkaan sitruunan raastettu kuori | |
| 1/2 tl | timjamia |
| suolaa | |
| 6 - 7 dl | kanalientä |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja viipaloi kasvikset. Kuullota öljyssä pannulla valkosipuli, sipuli-, selleri- ja lanttuviipaleet nopeasti. Asettele vuokaan vuorotellen kasvikset ja mausta välit sitruunankuorella, timjamilla ja suolalla. Lisää vuokaan kanaliemi ja kypsennä uunissa 225 asteessa noin tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Tarjoile kalan lisäkkeenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























