Perunajuuresvuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perunajuuresvuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Keskikokoista perunaa
1 kpl
Lanttu
Puolikas juuriselleri
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
Puolikkaan sitruunan raastettu kuori
1/2 tl
Timjamia
Suolaa
6 - 7 dl
Kanalientä
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi kasvikset. Kuullota öljyssä pannulla valkosipuli, sipuli-, selleri- ja lanttuviipaleet nopeasti. Asettele vuokaan vuorotellen kasvikset ja mausta välit sitruunankuorella, timjamilla ja suolalla. Lisää vuokaan kanaliemi ja kypsennä uunissa 225 asteessa noin tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Tarjoile kalan lisäkkeenä.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.