Perunajuuresvuoka

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplkeskikokoista perunaa
1 kpllanttu
puolikas juuriselleri
2 kplsipulia
2 kplvalkosipulin kynttä
puolikkaan sitruunan raastettu kuori
1/2 tltimjamia
suolaa
6 - 7 dlkanalientä
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi kasvikset. Kuullota öljyssä pannulla valkosipuli, sipuli-, selleri- ja lanttuviipaleet nopeasti. Asettele vuokaan vuorotellen kasvikset ja mausta välit sitruunankuorella, timjamilla ja suolalla. Lisää vuokaan kanaliemi ja kypsennä uunissa 225 asteessa noin tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Tarjoile kalan lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä