Ainekset (7 annosta)

MääräAinesosa
600 gkiinteitä perunoita
300 gbataattia
2 rklöljyä
1 kplpunasipuli
1 - 2 kplvalkosipulin kynttä
1/2 tlsuolaa
1 tltimjamia
1 tlhunajaa halutessasi
3 dlfetajuustokuutioita

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi perunat ja bataatti ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota perunaviipaleet ja sipulit. Mausta ja lisää fetakuutiot joukkoon. Vuoraa uuni- tai kakkuvuoka leivinpaperilla ja kaada perunaseos vuokaan. Painele viipaleet tiiviiksi vuokaan ja peitä pinta foliolla. Kypsennä perunakakkua 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoile vähän jäähtyneenä ruoan lisäkkeenä tai salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä