Perunapannukakku

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
5 kplisoa perunaa
4 kplmunaa
1/2 lmaitoa
2 1/2 dlvehnäjauhoja
1 tlsuolaa

Vuokaan

25 gvoita tai paistomargariinia

Valmistus

  1. 1

    Voitele uunipannu rasvalla pohjasta ja reunoistaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori perunat. Sekoita kulhoon munat. Lisää vähitellen maito ja jauhot. Sekoita vatkaamatta, kunnes taikina on sileää ja paksuhkon vellin kaltaista. Lisää jauhoja, jos tarpeen. Lisää suola. Raasta perunat karkeaksi raasteeksi suoraan taikinaan. Sekoita taikina ja kaada uunipannuun. Tasoita perunat taikinassa uunipannulla. Kypsennä pannukakkua uunin keskiosassa noin 20 minuuttia tai hiukan pitempään. Tarjoa pannukakku kuumana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025