
Perunarieskat
Ainekset
Valmistus
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita perunamuusi, munat ja jauhot. Lisää suolaa tarvittaessa. Suolan tarve riippuu perunamuusin suolaisuudesta.
Taputtele taikina jauhotetuin käsin ohuiksi rieskoiksi leivinpaperin päälle pellille. Pistele rieskat haarukalla. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.
Vinkki: Taikina saa olla melko pehmeää. Ohenna jämäkkä taikina tarvittaessa tilkalla maitoa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
141
592
2,5 g
0,5 g
23,5 g
0,7 g
1,8 g
4,8 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli