Leikkaa 3-4 viikkoa raakakypsytetystä ulkofileestä kalvot pois. Leikkaa sitten pihvit poikittaissuunnassa lihan syitä vasten. Pihvin paksuuden tulee olla noin 2 cm ja paino noin 200 gr. Lämmitä pihvit huoneenlämpöisiksi. Silloin liha ruskistuu parhaiten ja pysyy mehukkaana. Sujauta pihvi kerrallaan pakastepussiin. Nuiji pihviä pussin läpi tasapäisellä puunuijalla. Älä hakkaa pihviä rikki!Sivele öljy mieluiten valurautaiseen paistinpannuun. Kuumenna pannu. Paista pihvit ensin toiselta ja sitten toiselta puolen. Käännä pihvit, kun lihamehu alkaa pisaroida pinnalla. Alenna samalla levyn lämpöä. Mausta pihvit vasta kypsinä suolalla ja pippurilla.Nosta pihvien päälle koristeeksi pari säilykeparsatankoa, jotka olet kuumentanut varoen kattilassa. Valuta päälle hiukan maustettua majoneesia, katkarapuja ja persiljaa. Tarjoa lisänä vaikkapa lohkoperunoita.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.