Pesto-juustosarvet

Arvostele resepti
16 Kappaletta

Herkullisten juustosarvien sisälle sopii pestokastike ja päälle ripotellaan pinjansiemeniä.

Ainekset

MääräAinesosa
150 gvoita tai margariinia
4 dlvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
1/2 tlsuolaa
150 gjuustoraastetta
1 1/2 dlmaitoa

Väliin

3/4 dlvihreää pestokastiketta

Pinnalle

1 kplmuna
pinjansiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Nypi voi tai margariini ja keskenään sekoitetut kuivat aineet keskenään murumaiseksi seokseksi. Lisää juustoraaste ja maito. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen.

    Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse vehnäjauhoja apuna käyttäen pyöreiksi kiekoiksi. Jaa kiekot taikinapyörällä kahdeksaan yhtä suureen sektoriin.

    Laita jokaiselle pieni määrä vihreää pestokastiketta. Käännä rullalle leveimmästä kapeampaan päin ja käännä sarven muotoon. Nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, voitele munalla ja koristele siemenillä. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 tl Leivinjauhetta, 0,5 tl Suolaa, pinjansiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
22.10.2018
|
Päivitetty: 6.11.2025

Samankaltaisia reseptejä