Pestolla maustettu kesäkeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pestolla maustettu kesäkeitto

Pestolla maustettu kesäkeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Perunoita
1 kpl
Pieni kukkakaali
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
100 g
Herneitä
2 rkl
Pakastepinaattia
4 dl
Vettä
2 tl
Suolaa
5 kpl
Maustepippuria
6 dl
Maitoa
5 rkl
Vihreää pestoa
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori tai raaputa juurekset puhtaiksi ja huuhtele ne. Paloittele kukkakaali. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele kasvikset.Keitä perunoita, porkkanoita ja sipulia suolalla ja pippurilla maustetussa vedessä 10 minuuttia, lisää kukkakaalit ja herneet ja keitä viitisen minuuttia.Lisää pinaatti ja maito. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta pestolla ja tarkista maku. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.