Pestolla maustettu kesäkeitto

Nappaa talteen!
| 300 g | perunoita |
| 1 kpl | pieni kukkakaali |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 100 g | herneitä |
| 2 rkl | pakastepinaattia |
| 4 dl | vettä |
| 2 tl | suolaa |
| 5 kpl | maustepippuria |
| 6 dl | maitoa |
| 5 rkl | vihreää pestoa |
| persiljaa |
- 1.
Kuori tai raaputa juurekset puhtaiksi ja huuhtele ne. Paloittele kukkakaali. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele kasvikset.Keitä perunoita, porkkanoita ja sipulia suolalla ja pippurilla maustetussa vedessä 10 minuuttia, lisää kukkakaalit ja herneet ja keitä viitisen minuuttia.Lisää pinaatti ja maito. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta pestolla ja tarkista maku. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Pestolla maustettu kesäkeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | perunoita |
| 1 kpl | pieni kukkakaali |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 100 g | herneitä |
| 2 rkl | pakastepinaattia |
| 4 dl | vettä |
| 2 tl | suolaa |
| 5 kpl | maustepippuria |
| 6 dl | maitoa |
| 5 rkl | vihreää pestoa |
| persiljaa |
Valmistus
- 1
Kuori tai raaputa juurekset puhtaiksi ja huuhtele ne. Paloittele kukkakaali. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele kasvikset.Keitä perunoita, porkkanoita ja sipulia suolalla ja pippurilla maustetussa vedessä 10 minuuttia, lisää kukkakaalit ja herneet ja keitä viitisen minuuttia.Lisää pinaatti ja maito. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta pestolla ja tarkista maku. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























