Pestolla maustettu kesäkeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gperunoita
1 kplpieni kukkakaali
1 kplsipuli
2 kplporkkanaa
100 gherneitä
2 rklpakastepinaattia
4 dlvettä
2 tlsuolaa
5 kplmaustepippuria
6 dlmaitoa
5 rklvihreää pestoa
persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori tai raaputa juurekset puhtaiksi ja huuhtele ne. Paloittele kukkakaali. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele kasvikset.Keitä perunoita, porkkanoita ja sipulia suolalla ja pippurilla maustetussa vedessä 10 minuuttia, lisää kukkakaalit ja herneet ja keitä viitisen minuuttia.Lisää pinaatti ja maito. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta pestolla ja tarkista maku. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä