Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Pestomajoneesi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpuntti basilikaa
1 kplkananmunan keltuainen
1 1/2 dlneitsytoliiviöljyä
1 kplvalkosipulinkynsi  murskattuna
1 kplsitruuna
1 tldijon-sinappia

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta vettä ja keitä basilikan lehtiä 10 sek. ajan. Jäähdytä välittömästi kylmällä vedellä ja kuivaa kankaan välissä puristaen.

  2. 2

    Soseuta basilika oliiviöljyn kanssa, siivilöi öljy.

  3. 3

    Lisää kaikki paitsi öljy keltuaisen joukkoon. Kaada öljy ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä