Pestoraejuustolla täytetyt tomaatit | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pestoraejuustolla täytetyt tomaatit

Pestoraejuustolla täytetyt tomaatit

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

4 - 6 kpl
Tomaattia
1 kpl
Raejuustoa
4 rkl
Vihreää pestoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota tomaateista viipale pinnalta. Koverra tomaatit tyhjiksi ja jätä valumaan alassuin.Valuta raejuustosta ylimääräinen neste. Sekoita pesto raejuustoon.Täytä tomaatit raejuustolla. Tarjoa alkuruokana, buffettipöydässä tai grillatun kalan tai lihan lisäkkeenä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.