Pestoraejuustolla täytetyt tomaatit | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pestoraejuustolla täytetyt tomaatit

Pestoraejuustolla täytetyt tomaatit

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

4 - 6 kpl
Tomaattia
1 kpl
Raejuustoa
4 rkl
Vihreää pestoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ota tomaateista viipale pinnalta. Koverra tomaatit tyhjiksi ja jätä valumaan alassuin.Valuta raejuustosta ylimääräinen neste. Sekoita pesto raejuustoon.Täytä tomaatit raejuustolla. Tarjoa alkuruokana, buffettipöydässä tai grillatun kalan tai lihan lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.