Kiehauta lihaliemi kattilassa. Lisää murskattu valkosipuli ja kanelitanko. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä 5 minuuttia. Paista jauheliha pannulla. Kuori ja hienonna sipuli joukkoon ruskistuksen loppuvaiheessa. Leikkaa parsakaali nupuiksi.
Lisää keittoon parsakaali, pavut, soijakastike ja mehu sekä nuudelit hieman paloiteltuina. Keitä 5 minuuttia. Annostele kulhoihin keittoa ja päälle jauheliha-sipuliseosta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
568
2377
26,5 g
10,8 g
50,5 g
4,8 g
5,3 g
27,8 g
5,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
Kanelitanko,
Pala tuoretta inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli